Hafsanur Sancaktutan mastürbasyon sahnesi için ilk kez konuştu

Ne gerekiyorsa yaparım 23 yaşındaki güzel oyuncu Hafsanur Sancaktutan, Demet Özdemir, Buğra Gülsoy, Metin Akdülger ve Zerrin Tekindor ile birlikte rol aldığı "Dünyayla Benim Aramda" dizisindeki mastürbasyon sahnesiyle çok konuşuldu.

Hafsanur Sancaktutan mastürbasyon sahnesi için ilk kez konuştu
05 Mart 2024 - 10:05
Mastürbasyon sahnesiyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan, "Oyunculukta sahne neyi gerektiriyorsa yaparım. Oyunculuk cesaret işi, birçok duyguya giriyoruz." açıklaması yaptı.
Son olarak Kerem Bürsin ile başrolünü paylaştığı "Ya Çok Seversen" dizisinde "Leyla Köksal" karakterini canlandıran Hafsanur Sancaktutan, Harper's Bazaar dergisine verdiği röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

23 yaşındaki güzel oyuncu Hafsanur Sancaktutan, Demet Özdemir, Buğra Gülsoy, Metin Akdülger ve Zerrin Tekindor ile birlikte rol aldığı "Dünyayla Benim Aramda" dizisindeki mastürbasyon sahnesiyle çok konuşuldu.

Hafsanur Sancaktutan ayrıca "Özgürüm ve karakterimi anlatabilmek adına Hafsanur’un fiziksel gücünden destek alıyorum." sözlerini kullandı.
Hafsanur Sancaktutan olay yaratan mastürbasyon sahnesi için ilk kez konuştu: Ne gerekiyorsa yaparım - Resim: 4
Hafsanur Sancaktutan olay yaratan mastürbasyon sahnesi için ilk kez konuştu: Ne gerekiyorsa yaparım - Resim: 3Hafsanur Sancaktutan olay yaratan mastürbasyon sahnesi için ilk kez konuştu: Ne gerekiyorsa yaparım - Resim: 2Hafsanur Sancaktutan olay yaratan mastürbasyon sahnesi için ilk kez konuştu: Ne gerekiyorsa yaparım - Resim: 1

YORUMLAR

  • 0 Yorum