'Dilber' karakteri teklifi gelince ünlü oyuncu şaşkına döndü!

Kanal D'nin yeni sezon dizisi İnci Taneleri, yayınlandığı ilk günden bu yana izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Yılmaz Erdoğan'ın kaleminden çıkan İnci Taneleri dizisinin başrol karakteri 'Dilber' için teklif Hazar Ergüçlü'ye gidince sevinçten ne yapacağını şaşıran güzel oyuncu, duygularını Kamil Sümer'e anlattı.

'Dilber' karakteri teklifi gelince ünlü oyuncu şaşkına döndü!
24 Mart 2024 - 10:45 - Güncelleme: 25 Mart 2024 - 09:29

 

Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi ‘İnci Taneleri’nin ‘Dilber’i Hazar Ergüçlü, dizinin başarısından çok mutlu olduğunu ve zirvenin keyfini sürdüğünü söyledi.

 

“Zirvede olmak güzel. O kadar iyi bir senaryo ki her şey açık ve net. Teklif gelince inanamadım. Yılmaz Erdoğan’ın beni tercih etmesi mutlu etti. Dilber dansının bu kadar konuşulmasına şaşırdım. Çok sık gelgit yaşayan, duygularıyla hareket eden bir karakter” dedi.

AŞKA DEVAM

AŞKA DEVAM 

 

Hazar Ergüçlü5 yıllık aşkın ardından 2022 sonunda Onur Ünlü’den ayrılmış, yaklaşık bir sene sonra da DJ Artz olarak bilinen Efe Çelik ile yeni bir maceraya yelken açmıştı. Hazar Ergüçlü 4 aydır süren ilişkisi hakkında da konuştu. Ancak sadece “Çok güzel gidiyor, mutluyuz” demekle yetindi. Önceki gün Levent’te görüntülenen Hazar Ergüçlü’nün sağ el bileğindeki bandaj muhabirlerin gözünden kaçmadı. Ergüçlü “Önemli bir şey değil incittim” açıklamasını yaptı.

 
TÜM KATEGORİLERDE 1’İNCİ

TÜM KATEGORİLERDE 1’İNCİ 

 

İnci Taneleri’nin dokuzuncu bölümü yine izleyicinin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Duygusal sahneleri ile dikkat çeken bölüm üç kategoride de yüksek izlenme rakamlarına ulaşarak reytinglerin zirvesine oturdu. Çarpıcı diyalogları ve dram sahneleri ile ekrana gelen bölüm reytinglerin yanı sıra; sosyal medyada da TT listelerinde yer aldı.

GÜÇLÜ KADRO, GÜÇLÜ SENARYO

GÜÇLÜ KADRO, GÜÇLÜ SENARYO 

 

BKM imzalı yapımın güçlü oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan yer alıyor. Herkesin ‘inci’likli bir hikayesinin olduğu projenin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

 

 

“Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri” yeni bölümleri ile her perşembe akşamı Kanal D’de ekrana gelecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum