Dilipak Erdoğan'ı kendi sözüyle yerdi: Dünya 5'ten büyük derken...

Gazeteci yazar Abdurrahman Dilipak'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a eleştiri geldi. Dilipak, "Dünya 5'ten büyük derken, şimdi BM ile birlikte hareket ediyoruz." dedi.

Dilipak Erdoğan'ı kendi sözüyle yerdi: Dünya 5'ten büyük derken...
20 Kasım 2022 - 16:30

İktidara yönelik eleştirileri sonrasında yandaş Yeni Akit'ten ayrılan gazeteci yazar Abdurrahman Dilipak, Habervakti’nde kaleme aldığı köşe yazısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kendi sözüyle eleştirdi. Dilipak, "Bir zamanlar “Dünya 5’den büyüktür” derken, şimdi BM ile birlikte hareket ediyoruz." dedi.

Dilipak şu ifadeleri kullandı:

"G20  Endonezya’da Bali adası'nda 15-16  Kasım'da gerçekleşti.. Erdoğan’ın Türkiye’den ayrıldığı gün İstiklal Caddesinde bir terör saldırısı gerçekleşmişti. Sonuçda dağ fare doğurdu. Nerede ise bir dünya savaşı başlayacaktı. Rusya Ukrayna’nın enerji santrallerine ve trafolarına füzeler fırlatırken, Polonya’ya da iki füze düştü. Polonya  NATO’yu acil toplantıya çağırdı. NATO ülkelerinin katıldığı toplantıya Türkiye çağrılmadı. Neyse ki, saldırının Rusya’dan olmadığını duyurdu Biden. Zaten Rusya da saldırı iddialarını reddetmişti.  ABD bu sebeple cevap vermeyeceklerini söyledi de, peki kim saldırdı! Belki de bunu hiçbir zaman öğrenemeyeceğiz. Bakalım bundan sonra gelişmeler ne yönde olacak.

Hatırlarsanız 1. Dünya savaşı da bu bölgede bir Sırb’ın, Avusturya Macar imparatorluğu veliahdına saldırısı ile başladı. Hitlerin Polonya’ya girmesi de, Polanya askerlerinin bir Alman sınır karakoluna saldırısı bahanesi ile başlamıştı. Polonya Almanya ile Rusya arasında sıkışmış bir ülke.

Farkında mısınız, bir zamanlar “Dünya 5’den büyüktür” derken, gelinen noktada sağlık, gıda, iklim, çevre, toplumsal cinsiyet, enerji, savaş, dijital dönüşüm gibi konularda BM ile birlikte hareket ediyoruz.

Kissinger Global reset öncesi Albert Pike’nin mektubunda işaret ettiği olayları bekliyordu. CIA da o konuda Kilise ile Cami arasında geçecek bir savaştan söz ediyordu. 3. Dünya Savaşı bir ‘dinler savaşı’ olabilir mi, hani şu Fukuyama’nın sözünü ettiği “Tarihin sonu”nu getirecek, Huntington’un sözünü ettiği bir medeniyetlerarası savaş ve sonrasında, Yeni bir din, yeni bir küresel hükümet, yeni ekonomik model üzerinde çalışıyorlar. Bir yandan Türkiye’yi pilot bölge, halkımızı Plandemi ve mRNA’da olduğu gibi DENEK ve Türk dünyası, balkanlar ve İlam dünyasına karşı da uyumlu bir rol model olarak kullanmak istiyorlar.

Şu günlerde malum medya, "8 milyar olduk, dünya bunu kaldırır mı?" yaygarasının ardından şimdi de "3. Dünya Savaşı mı çıkacak?" tartışmaları yapılıyor.

Dünyada garip şeyler oluyor. Zor bir dönemden geçiyoruz. Sabır.

Selam ve dua ile."
Abdurrahman Dilipak

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum