Dolunay'da tehlike gökyüzünde yaşanacak

Ünlülerin astroloğu Kassandra, yarın saat 21:39’da Oğlak burcunda gerçekleşecek Dolunay'ın hayatımızda bitiş ya da başlangıca neden olacağını belirtti. Maddi olarak bir çok kişinin çıkmaza gireceğini açıklayan Kassandra "Hava taşıtı düşecek, deniz kazası yaşanacak. Doğa olayları da kabusumuz olmaya devam edecek" dedi.

Dolunay'da tehlike gökyüzünde yaşanacak
24 Haziran 2021 - 09:56

Öngörülerinin hepsi tek tek gerçekleşen Kassandra, 24 Haziran Perşembe 21:39’da Oğlak burcunda gerçekleşecek Dolunay'ın hayatımızı etkileyeceğini belirtti.  Bu olayın bitiş ya da başlangıç olacağını belirtti. "Maddiyat, kariyer ya da aile ile ilgili konular ayyuka çıkacak" diyen Kassandra, "25 Haziran Cuma 22:22 itibariyle Neptün Gezegeni Balık burcunda retro yapmaya başlayacak. 1 Aralık’a kadar sürecek olan bu dönemde hayallerimize yaklaşmamız bir şeyler yapmaya başlayabiliriz" dedi.

HAVA TAŞITI DÜŞECEK

Yıldızların kendisine bir hava taşıtının düştüğünü gösterdiğini söyleyen Kassandra "Bu olayda can kaybı yaşanmaması tek teselli kaynağım olacak. İnşallah yanılırım da böyle bir olay hiç yaşanmaz. Ama bunu küremde de gördüm" yorumunu yaptı.

DENİZ KAZASI YAŞANACAK

Yattığı istiharede masmavi sularda bir deniz taşıtını zor duruma düşerken gördüğünü söyleyen Kassandra, "İnsanları gördüm. Çığlıkları kulaklarımda çınlıyordu. Yardımlarına gidenleri de gördüm" dedi.

YAĞIŞLAR SÜRECEK

Hava sıcaklığının ay sonuna doğru yükselişe geçeceğini belirten Kassandra "Bu 1 haftalık süreçte sel felaketleri yaşanacak. Bunu bağlı olarak toprak kaymaları olacak. Ev ve işyerleri sulan altında kalacak. Yetkililerin yaptıkları tüm uyarılar hala kulaklarımda çınlıyor" diye konuştu.

DEPREMLER SÜRECEK

Depremlerin yaşanmaya devam edeceğini belirten Kassandra, "Özellikle bazıları paniğe neden olacak. Yurt dışında da şiddetli depremler yaşanacak. Cıan kaybı olmaması bu olayda da teselli kaynağım olacak" yorumunu yaptı.

ORMANLARIMIZ YANACAK

Kassandra "Türkiye'nin bir çok şehrinden orman yangınları haberini peş peşe alacağız. Dekar dekar ormanlık alanlarımız küle dönecek. Bu yangınların bazıları kasıtlı olarak çıkartılacak. Yoğun uğraşlar sonucu kontrol altına alınacak ama o şehirde bitecek yangın diğer şehirde başlayacak" dedi.

KİMSEYLE TARTIŞMAYIN

Ne iş ne de ev ortasında kimseyle münakaşa etmeyin diyen Kassandra, "En ufak büyüyerek rayından çıkabilir. Siz siz olan sakın tartışmaya girmeyin. Öyle bir hata yaptıysanız bile alttan alan siz olun. Yoksa pişman olacağınız sonuçlara maruz kalabilirsiniz" diye konuştu.

OTOBÜS KAZASI GÖRDÜM

İçinde onlarca yolcu bulunan bir otobüsün kazaya yaptığını küresinde gördüğünü söyleyen Kassandra, "Ortalık kan gölüne dönmüştü. Yaralılar koltuklarından düşüp koridora yığılmıştı. Olay yerine gelen itfaiye, polis ve ambulansların tepe lambalarını gördüm" diye konuştu. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum