Dorukhan Toköz'ün kaç ay sahalardan uzak kalacak

Aytemiz Alanyaspor maçında sağ bekte görev yapan ve karşılaşmanın ikinci yarısında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Beşiktaş’ın genç yıldızı Dorukhan Toköz'ün kaç ay sahalardan uzak kalacağı belli oldu.

Dorukhan Toköz'ün kaç ay sahalardan uzak kalacak
07 Ekim 2019 - 08:14
Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı, Toköz'e acil şifalar dileyerek, "Yaklaşık 4 ay futboldan uzak kalacak. Çok üzüntülüyüz, galip geldik ama Allah böyle sakatlıklar vermesin. Kendisinin de morali çok bozuk. Abdullah hoca ve futbolcu arkadaşları da yanındalar. Tekrar kendisine çok geçmiş olsun ve Allah şifa versin diyoruz" dedi.

Vodafone Park'ta oynanan mücadelenin 71'inci dakikasında rakibiyle girdiği pozisyon sonrasında dizi dönen Toköz, uzun süre yerden kalkamamıştı. Oyuna devam edemeyen genç futbolcunun yerine 73'üncü dakikada Douglas girerken, oyun alanını sedyeyle terk eden 23 yaşındaki oyuncu, daha sonra ambulansla hastaneye götürülmüştü. Beşiktaş'tan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verilmişti: 

"Bu akşamki maçta sakatlanan oyuncumuzun sağ dizinde Patella ( diz kapağı) çıkığı ve bu bağlı diz kapağından kıkırdak kopması tespit edilmiş olup, oyuncumuz ameliyat edilecektir."

"Morali çok bozuk"



Genç futbolcuyu hastanede ziyaret eden Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Kavalcı, çıkışta basın mensuplarına yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Dorukhan, maç sırasında bir sakatlık geçirdi. Çekilen MR sonrasında diz kapağında problem olduğunu öğrendik. Diz kapağı yerinden çıkıyor, tekrar oturuyor ve o esnada ayakta hafif bir sakatlık oluyor. Doktorlar MR'ını çekti. Yaklaşık 4 ay futboldan uzak kalacak. Çok üzüntülüyüz, galip geldik ama Allah böyle sakatlıklar vermesin. Kendisinin de morali çok bozuk. Abdullah hoca ve futbolcu arkadaşları da yanındalar. Tekrar kendisine çok geçmiş olsun ve Allah şifa versin diyoruz."

Kavalcı, Dorukhan'ın yarın ameliyat olacağını da ifade ederek, "Yarın büyük ihtimalle ameliyat olacak, doktoru yarından sonra gerekli şeyleri söyler. N'koudou ve Oğuzhan da MR'a girecek ama onlarda büyük bir sakatlık yok, arka adelelerinde yırtık gözüküyor" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum