Dünya Standartlarında Ücretsiz Eğitim: Dyorex Academy

2021 yılında İstanbul merkezli hizmet vermeye başlayan Dyorex, sunduğu ayrıcalıklar ve hizmetler ile ulaştığı yüksek müşteri memnuniyeti, listelediği hacimli coinler ve yaptığı anlaşmalar ile Türkiye'nin önde gelen global kripto borsalarından biri olmuştur.

Dünya Standartlarında Ücretsiz Eğitim: Dyorex Academy
05 Ocak 2023 - 09:33

Dyorex Kripto Para Borsasının entegreli olduğu dört banka (Ziraat Bankası, Garanti, Vakıfbank ve Halkbank) aracılığıyla 7/24 Türk Lirası yatırabilir ve çekilebilirsiniz.
dyorex.com üzerinden, Bitcoin ve Ethereum başta olmak üzere 30’dan fazla kripto para Türk Lirası çiftlerinin yanı sıra USDT çiftlerinde de hizmet sunmaktadır. Dyorex bunların yanında diğer borsalardan farklı olarak bilinçli yatırımcı oluşturmak finansal okuryazarlığı arttırmak adına academy.dyorex.com resmiwebsitesiyle ÜCRETSİZ KRİPTO PARA EĞİTİMİ ve dokümanları hizmete sundu. 
Son yıllarda dünyada ve ülkemizde popülerleşen ve oldukça büyük bir kitlenin teknolojisini merak ettiği blok zincir ve kripto paralarla alakalı bilgi edinmek ve en temelinde kendimizi geliştirmek oldukça önemli bir hale geldi.
Dünyada kripto paralara yatırım yapan ülkeler arasında 12. sıradayız. Bir çoğumuz kripto paraları yalnızca Bitcoin Nedir ve altcoin alım-satım işleminden ibaret olarak biliyor. Blok zincir teknolojisi, bir kripto paranın ne gibi projelere sahip olduğu ve elinde bulunduran kişiye ne gibi imkanları tanıdığı, DeFi’ın ne demek olduğunu, nasıl NFT yaratabileceğimizi, Web 3.0’ın anlamını ve bize vadettiklerini, Metaverse ile nasıl sanal gerçekliğe adım atabileceğimizi ve daha fazlasını bilmiyoruz ve doğru kaynaktan öğrenemiyoruz.
Bu durumu düzeltmek adına Dyorex Academy’de ‘Herkes İçin Eğitim’ görüşüyle başlattığımız akademi platformumu devreye giriyor. İster başlangıç seviyesinde bir yatırımcı, isterse de piyasada kendi stratejisini geliştirmiş tecrübeli bir yatırımcı burada dilediği kadar bilgiye hâkim olabilecek. Blok zincir teknolojisini öğrenmek isteyen ve geleceğe yakından adım atmak isteyen herkes için Dyorex eğitimleri Akademi sayfasında hizmet göstermeye devam edecek.
Dyorex Kripto Para Borsasında yatırım yapan kullanıcılar birçok ayrıcalığa sahip olmaktadır. Bunlardan en önemlisi ise ÜCRETSİZ BİREBİR WEBİNAR eğitimleridir. Bu eğitimlerde Teknik ve Temel Analiz başta olmak üzere Yatırımcı Psikolojisi, Tradingview Kullanımı, Doğru Trade İçin Püf Noktalar gibi toplam 22 Konuda 12 saat süren eğitimler verilmektedir.
COİN PLUS programıyla kullanıcıların blockchain teknolojisini anlama ve neye ne için yatırım yaptıklarını kavramaları için ücretsiz temel blockchain eğitimleri verilmektedir.
Bunlara ek olarak dyorex resmi youtube kanalında gerçekleşen Ünlü Ekonomist Barış SOYDAN’ın konuk olduğu Güne Bakış ve Beste Uyanık ile Kripto Time programlarıyla, kullanıcıların piyasaya ve gündeme karşı hazır bulunuşluklarını arttırılmaktadır.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum