Ece Erken, hangi sevgilisine aşk ispatı için Rolex saati denize attırmıştı?

Ece Erken'in Aşkını İspatlamasını İstediği Flörtüne Denize Rolex Saat Attırma Hikayesinin Detayları...

Ece Erken, hangi sevgilisine aşk ispatı için Rolex saati denize attırmıştı?
13 Mart 2020 - 10:04
Eklenme Tarihi: 12 Mart 2020




90'lı yılları hatırlayanlar özel televizyonların ve özel radyoların hayatımızda ne denli bir devrim yarattığını hatırlayacaktır. Ülkemizde yaşanan bu yenilikten sonra hayatımıza daha önce tanımadığımız ekran yüzleri de girdi. Ece Erken bu isimlerden bir tanesi...Gündüz kuşağında yeni çıkan klipleri sunan, çarşaf gibi faks kağıtlarından istek şarkıları okuyan bu minyon kızın, ileride bir magazin figürü olacağından henüz kimsenin haberi yoktu.






2010 yılına geldiğimizde ise Ece Erken, bu kez Erdal Acar'ın kardeşi Erdinç Acar'la flört etmeye başlamıştı. Erdinç Bey, 2006 yılında evlendiği Hande Hanım'dan henüz birkaç ay önce boşanmıştı.






O dönem alemin en hızlı playboylarından Erdal Acar'ın ismi neredeyse her gün başka biriyle duyuluyordu. 2000'li yılların başında bu sefer de Erdal Acar'ın ismi, Ece Erken ile yan yana gelmişti. Çiftin birlikte olduğu herkesin dilindeydi ancak magazin basınına tek kare fotoğraf vermemeyi de başarmışlardı.






Ece Erken de 1 yıl evli kaldığı Tuncer Öztarhan'dan, bu buluşmadan yaklaşık bir sene önce boşanmıştı. Bodrum'un cemiyet hayatı kaynayan Türkbükü sahillerinde bir araya gelen çiftimiz, Erdinç Acar'ın yatında paparazziler tarafından çoktan görüntülenmişti bile.



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum