Ece Üner'den Deprem Fırsatçılarına Sert Sözler

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan şiddetli deprem bir çok çevre ilde de etkisini gösterirken can kaybı sayısı maalesef artıyor.

Ece Üner'den Deprem Fırsatçılarına Sert Sözler
08 Şubat 2023 - 10:08

Depremzede olumsuz hava koşulları altında kaldı. Deprem sonrası fırsatçılara sert sözlerle yüklenen Ece Üner, “Sadece çöken binalarla değil, çöken ahlakla da mücadele etmek durumunda kalmayalım.” dedi.

10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6'lık şiddetli deprem sonrası fırsatçılar yine ortaya çıktı. Depremden etkilenen bölgelerdeki bazı ev sahipleri kiraları artırırken, bölgeye gönderilmek için alınan battaniye fiyatları uçuşa geçti.

Türkiye büyük bir seferberlik içinde arama kurtarma çalışmalarına devam ediyor.

Soğuk havanın etkili olduğu deprem bölgesi için en öncelikli ihtiyaçlardan biri battaniye olurken, Ece Üner, fırsatçılara sert tepki gösterdi.

ÇÖKEN AHLAKLA DA MÜCADELE ETMEK ZORUNDA KALMAYALIM

“Lütfen bir depremde daha fırsatçılara geçit vermeyelim” diyen Ece Üner, “Battaniye ve yardım malzemesi fiyatları uçuşa geçmiş durumda. Maalesef bunları dile getirmek gerekiyor. Sadece çöken binalarla değil, çöken ahlakla da mücadele etmek durumunda kalmayalım. Lütfen bir depremde daha fırsatçılara geçit vermeyelim.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum