Ekrem İmamoğlu gerçekte genel başkan mı?

Ekrem İmamoğlu İstanbul’da yeniden kazanan olursa Özgür Özel cılız bir genel başkan olarak geri planda yer alır. Ekrem İmamoğlu CHP’ne genel başkan değil de lider olarak konumlanır. CHP Ankara’dan...

Ekrem İmamoğlu gerçekte genel başkan mı?
13 Aralık 2023 - 11:26 - Güncelleme: 14 Aralık 2023 - 09:03

Ekrem İmamoğlu İstanbul’da yeniden kazanan olursa Özgür Özel cılız bir genel başkan olarak geri planda yer alır. Ekrem İmamoğlu CHP’ne genel başkan değil de lider olarak konumlanır. CHP Ankara’dan değil, İstanbul’dan yönetilir.

Aksi bir senaryoda;

Ekrem İmamoğlu İstanbul’da seçim kaybederse ne olur? CHP Genel Başkanı olur.

Bunun için gereken tüm siyasi şartları yerine getirir. İmamoğlu her konektörde kazanan olur. Özgür Özel’de kısa bir genel başkanlık tecrübesini tatmış olur.

Özgür Özel, Kılıçdaroğlu’nun en yakınında yol arkadaşıyken genel başkanlığı elde etmeyi başardıysa, Ekrem İmamoğlu’na karşı bir önlem planı yapmıştır. CHP kurultayından sonra Özgür Özel ile Ekrem İmamoğlu yapışık ikizler gibi hareket ediyor. Ekrem İmamoğlu kumandayı ele geçirmiş durumda.  

Ekrem İmamoğlu, İstanbul’da 81 il başkanıyla toplandı, Özgür Özel’in sonradan haberi oldu. Metazori bir şekilde katılmak zorunda kaldı. 

YAZININ DEVAMI 

TÜLİN TÜRKOĞLUİNTERNETHABER

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum