Emeklilerin Ramazan Bayramı ikramiyesi ne zaman ödenecek?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Yüzyılı'nın Emekçileri İftar Programı'nda konuştu. Erdoğan, Gazze'de insanlık adına utanç verici günlere şahitlik ettiklerini söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilerin Ramazan Bayramı ikramiyesinin ödeneceği tarihi de açıkladı.

Emeklilerin Ramazan Bayramı ikramiyesi ne zaman ödenecek?
17 Mart 2024 - 11:37
Cumhurbaşkanı Erdoğan,  sayısına rağmen emeklilerin ücretlerinde de çok önemli iyileştirmeler yaptıklarını belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Daha önce olmayan bayram ikramiyesini, bu uygulamayı getirerek emeklilerimize bayram sevinci yaşattık. Geçen sene emeklilerimizden gelen talepler doğrultusunda her bir emeklimize tek seferlik 5'er bin liralık ödeme gerçekleştirdik. Bu yıl emeklilerimizin bayram ikramiyelerinde de yüzde 50 artışa gittik. Ramazan Bayramı ikramiyelerini inşallah 2 ila 5 Nisan tarihleri arasında emeklilerimizin hesaplarına yatırmış olacağız. Devletimizin deprem bölgesiyle ilgili yükümlülükleri azaldıkça artan kaynağı emeklilerimiz ve çalışanlarımız başta olmak üzere, milletimizin istifadesine sunmaya devam edeceğiz. Bunun yanında enflasyonu yeniden tek haneli rakamlara düşürerek, tüm toplum kesimlerinde daha kalıcı refah artışı sağlayacağız."

YORUMLAR

  • 0 Yorum