En Ünlü Çıplaklar Plajları

adece belli koşulları taşıyanların girebileceği ve dilerse çıplak güneşlenip yüzebileceği plajlar dünyanın dört bir yanında bulunuyor. İşte Akdeniz'den Tayland'a dünya genelindeki çıplaklar plajları.

En Ünlü Çıplaklar Plajları
05 Mart 2021 - 10:52

Dünyanın dört bir yanında, özellikle de Avrupa ve Uzak Doğu sahillerinde sayısı gittikçe artan çıplaklar plajları özellikle nüdistlerin en çok tercih ettikleri tatil destinasyonları haline gelmiş durumda. Pandemi koşulları nedeniyle bu süreçte özellikle Uzak Doğu'daki plajlar daha çok revaçta.

Rovinj, Hırvatistan
Hırvatistan'ın Dalmaçya kıyısında bulunan yerleşim birimi Rovinj'de yer alan Valalta, bölgenin en ünlü plajlarından biri. Adriyatik Denizi'nin bu en turistik bölgesi nüdistlerin de ilgi odağı.

Çıplakların da rağbet ettiği bu plaj, Adriyatik'te bu alanda tek olma özelliğine sahip. Buraya özellikle Almanya ve Kuzey Avrupa ülkelerinden her yaz binlerce turist gelmekte.

Wreck, Kanada
Kanada'da devletin açtığı bir çıplaklar plajı olan Wreck bu açıdan bir ilke imza atmış oldu. Devlet tarafından işletilen plaja Pasifik kıyısında bölge halkı kısa süren yaz döneminde ilgi gösteriyor.Wreck, Kanada
Kanada'da devletin açtığı bir çıplaklar plajı olan Wreck bu açıdan bir ilke imza atmış oldu. Devlet tarafından işletilen plaja Pasifik kıyısında bölge halkı kısa süren yaz döneminde ilgi gösteriyor.

Kızıl Plaj, Girit, Yunanistan
Yunanistan'ın Girit adasında bulunan Kızıl plaj, çıplakların rağbet gösterdiği bir yer olarak öne çıkıyor. Aslında bundan 60 yıl önce çok daha ünlü bir yer olma özelliği taşıyordu.
Matala'ya 20 dakikalık bir yürüme mesafesinde bulunan plaj, 300 metre uzunluğa sahip. Özellikle hippi gençlerin 60'lı yıllarda gittiği plaj, günümüzde de çıplakları ağırlıyor.

Cap d'Adge, Fransa
Dünyanın en ünlü çıplaklar plajı olan Cap d'Agde plajına her yaz onbinlerce turist akın ediyor. Fransa'nın ünlü Cote d'Azur bölgesinde bunun bu küçük kasabanın sokaklarında dahi nüdistlere rastlamak mümkün.Kasabada da çıplak gezilebilmesine izin verildiği için bölge nüdistler tarafından sıklıkla tercih edilen bir yer. Ancak bu bölgede fotoğraf ve video çekmek kesinlikle yasak.

Plakias Plajı, Girit, Yunanistan
Girit'in en uzun plajlarından biri olan Plakias da herhangi bir giysi olmadan güneşlenip denize girilebilecek yerler araslında bulunuyor.Tüplü dalış gibi faaliyetler için de uygun bir yer olan Plakias'ın toplam uzunluğu 1.3 kilometre.

Haulover, ABD
Amerika'nın güneydoğusunda bulunan Florida eyaletindeki bu plaj, isteyenlerin çıplak güneşlenebilip denize girebileceği bir yer.

Nui, Phi Phi Adası, Tayland
Tayland'ın ünlü Phi Phi adası aynı zamanda ülkenin en önemli çıplaklar kampı olarak da biliniyor. En çok da bu yönü nedeniyle tercih ediliyor.


YORUMLAR

  • 0 Yorum