Erdoğan: Biz bir numarayız, Amerika falan gerimizde

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Valiliği‘nin düzenlediği iftar programında konuşuyor. Erdoğan "Dünyada en az gelişmiş ülkelere destekte bir numaralı ülke Amerika görünür fakat gayrisafi milli hasılaya göre dünyada bunun bir numarası Türkiye. Biz bir numarayız. Amerika gerimizde, İngiltere falan çok daha gerimizde" dedi.

Erdoğan: Biz bir numarayız, Amerika falan gerimizde
11 Haziran 2018 - 07:07
Erdoğan'ın Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen iftar programının ardından yaptığı konuşmasından satır başları şöyle:

- Muhtarlarımızı demokrasi piramidinin ilk basamağı olarak görüyoruz. Muhtarlar Daire Başkanlığı kurduk. Muhtarlarımız, mahalleleri ile ilgili taleplerini buraya bildiriyor.

- Her ne kadar hakkımda "artık muhtar dahi olamaz" diye manşet atsalar da muhtar da olduk, Türkiye Cumhurbaşkanı da olduk. O başlıkları atanlar milli iradenin ne olduğunu bilmiyorlardı. Ama şimdi öğrendiler.

- Şimdi sıkıysa herhangi bir hastane, hastayı kapıdan geri çevirsin. Böyle bir şey yok. Geri çeviremez. Bakın buna özeli de dahil, çeviremez. Eğer böyle bir muamele yapıyorsa bedelini öder. Biz devletsek bu ülkedeki bütün bu kurumlar bu ülkenin evlatlarına en azından ilk müdahaleyi yapmak zorundadır.

- Her alanda benzer bir tabloyla karşılaşıyoruz. (3. Havalimanı) İlk etapta 90 milyon yolcu kapasiteli olacak. Atatürk Havalimanı'nı da millet bahçesi yapıyoruz.

- Buradan sizlerle birlikte tüm milletime çağrı yapıyorum. Aman ha, tatili uzatarak sandıkları boş bırakmayın. Mutlaka sandığa gidip iradenizi yansıtın. Allah göstermesin, bir aksilik olursa o 'ah'ların, 'vah'ların, 'keşke'lerin hiç faydası olmaz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum