Erdogan idebilecekleri tek yer bir sonraki seçimde sandığın en dibi!

Davutoğlu'nun memleketi Konya'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "AK Parti'den ne kopartırsak anlayışıyla birileri sürekli şişiriliyor" ifadesiyle partiden ayrılarak yeni oluşuma gideceği söylenen isimleri hedef aldı.

Erdogan idebilecekleri tek yer bir sonraki seçimde sandığın en dibi!
01 Eylül 2019 - 17:42 - Güncelleme: 01 Eylül 2019 - 17:58
Konya'daki Mevlana Meydanı'nda gerçekleştirilen toplu açılış töreninde konuşan Erdoğan,son dönemde parti kurma girişimiyle gündeme gelen Ahmet Davutoğlu, Abdullah Gül ve Ali Babacan'a yeni parti eleştirisinde bulundu.

Kurulacak partilerin gideceği tek yerin sandığın dibi olduğunu söyleyen Erdoğan, "Siyaset yapmak isteyenler milletin huzuna çıkarak hayal ettiklerini ve nasıl yapacaklarını anlatmalılar" dedi.

"AK Parti'den ne kopartırsak" anlayışıyla birilerinin şişirildiğini de belirten Erdoğan sözlerine şöyle devam etti:

 

"KENDİ NEFSİNİZ İÇİN BİR TAKIM İŞLER İÇİNDE OLMAYIN"

"Millete söyleyecek sözü olmayanın, gidebilecekleri tek yer bir sonraki seçimde sandığın en dibi olacaktır. Siyaset kapalı kapılar ardında kriz bekleyerek, tehditlerle yapılacak bir iş değildir. 17-25 Aralık'tan sonra da sahaya birilerinin sürülmek istendi. Hiçbiri tutmadı. Bunlar da tutmayacak. Siyaset yapmak isteyenler milletin huzuruna çıkarak hayal ettiklerini ve nasıl yapacaklarını anlatmalılar. Yoksa kendi nefsiniz için bir takım işler içinde olmayın. Başkalarının ağzına bakılarak yapılan işin adı siyaset değil, nefsaniyettir. Gurur, kibir, bunlarla yol yürüyenler bir yere varamazlar.''

YORUMLAR

  • 0 Yorum