Erdoğan'ın "Ben kurdum" dediği Başakşehir'in başkanından ilginç sözler

Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında Medipol Başakşehir, 0-1 geriye düştüğü maçta Ankaragücü’nü 2-1 mağlup etti...

Erdoğan'ın "Ben kurdum" dediği Başakşehir'in başkanından ilginç sözler
15 Mayıs 2019 - 08:56
Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında Medipol Başakşehir, 0-1 geriye düştüğü maçta Ankaragücü’nü 2-1 mağlup etti. Maçın ardından Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, “Ben oyuncularıma ve hocama çok güveniyorum. Fakat saha dışı etkenlere güvenmiyorum” açıklamasını yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 31 Mart seçimleri öncesinde televizyonda katıldığı bir canlı yayında “Ben rahatım. Niye rahatım? Başakşehir'i ben kurdum. Başakşehir şampiyonluğu yakalarsa, bu da tabii bir devrimdir. Yani illa milyonların izlediği takımlar değil, demek ki binlerin izlediği takımlar da şampiyon olabiliyormuş” ifadelerini kullamıştı.

Maçın ardından açıklamalar yapan Göksel Gümüşdağ ise önümüzdeki hafta Galatasaray’la oynayacakları maç öncesinde dikkat çeken açıklamalar yaptı.

İşte o açıklamanın tamamı:

''Ligin 32. haftasını bitirdik. 32. hafta bu mücadeleyi götürmek özellikle de 100 yıl camiaların içinde olmak bizim için büyük mutluluk. Hocamızı ve oyuncularımızı kutluyorum. Bugün bize yakışan oyun oynadık. TT Arena'ya şampiyonluğa gidiyoruz. Ben oyuncularıma ve hocama çok güveniyorum. Fakat saha dışı etkenlere güvenmiyorum. Son yaşanan olayları bütün kamuoyu gördü.''

Allah'ın izniyle saha içinde kalırsak bu takım bu kupayı Başakşehir'e getirecektir. Önümüzdeki hafta çok önemli bir maç oynanacak MHK en iyi hakemi ve en iyi VAR hakemini bu maça vermesi lazım. Saha dışı etkenlere güvenemiyoruz. Hakemlerin bazılarına güvenmekte zorlanıyoruz. Dün akşam ve geçen hafta izledik. Ben söylenecek bir söz bulamıyorum. Bizim bir finalimiz var. Finali alan şampiyon olur. Doğru hakemlerin atanması MHK'nin işi. Yabancı hakem talebimiz olmayacak. Buna baştan beri karşıyım. Bu işi yapamayan ve yaşını doldurmuş hakemlerin takipçisi olacağız.

 

Gözünün önünde VAR'ı göremeyen, karar verirken VAR'la örtüşemeyen hakemleri istemiyoruz. VAR'a inanıyorum; fakat hakemlerin bazılarına inanmıyorum. Önümüzdeki hafta bir final var. MHK ve TFF bu maça odaklanmalı. Lütfen herkes sakin olsun. VAR'la ilgili kararlar uluslararası basında haber. TFF'nin açıklamalarının takipçisi olacağız. Kulüpler Birliği hakkında Fikret Orman bana bir şey iletmedi. Mağdurun kim olduğu malum, herkes görüyor.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum