Erdoğan-Özel görüşmesinin detayları ortaya çıktı!

Dikkat çeken Fatih Erbakan ayrıntısı Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Bursa İl Başkanlığı'nın programında konuştu. Erdoğan'ın konuşmasındaki 'Gazze' mesajı dikkat çekti. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan parti liderleriyle bayramlaştı. Erdoğan-Özel görüşmesinin detayları ortaya çıkarken Erdoğan'ın bayramlaştığı isimler arasında Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın olmaması dikkat çekti.

Erdoğan-Özel görüşmesinin detayları ortaya çıktı!
11 Nisan 2024 - 09:41 - Güncelleme: 11 Nisan 2024 - 13:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Bursa İl Başkanlığı'nın programında partililere seslendi. Erdoğan, "Her zaman Gazzeli mazlumların yanında olacağız. Gazze'ye en çok yardım yapan ülkeyiz. Filistin davasına sahip çıkacağız. Dirayetli duruşu yok sayanları Allah'a havale ediyoruz" dedi.

İSRAİL'E AMBARGO

İsrail'e ihracat kısıtlaması ile ilgili Erdoğan, "İlave tedbirler Gazze'ye yardım ulaşıncaya kadar sürecek" diye konuştu.

'SEÇİM' VURGUSU

Erdoğan seçimlerle ilgili ise "Seçimlerin muhasebesini yapıyoruz. Sandıkta verilen mesajı en ince detaya kadar inceliyoruz." açıklamasını yaptı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, TELEFONLA ASKERLERİN BAYRAMINI KUTLADI

Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, Mehmetçiklerle buluşmasında telefonla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı arayarak askerlerle görüştürdü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, askerlerin bayramını tebrik etti.

Erdoğan sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Tüm Komuta Kademesi’ndeki kardeşlerime, Mehmetçiklerimize özellikle en kalbî duygularla selamlarımı, sevgilerimi gönderiyorum ve Ramazan Bayramı’nın tüm milletimize hayırlara vesile olmasını Allah’tan diliyorum. Ve bizler gerek Mehmetçiklerimiz, gerek Komuta Kademesi hepsiyle teröristleri inşallah bundan sonra da bugüne kadar olduğu gibi yok edeceklerine inanıyoruz. Gerek sınırda gerek sınır ötesinde bu mücadelemiz aynı şekilde devam edecektir. Tekrar bayramınızı tebrik ediyor ve en kısa zamanda buluşmak üzere sizleri Allah’ a emanet ediyorum.”

PARTİ LİDERLERİYLE BAYRAMLAŞTI

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, parti liderleri ile bayramlaştı. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Hür Dava Partisi Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Önder Aksakal ve Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ile ayrı ayrı telefon görüşmeleri gerçekleştirmiştir.

Görüşmelerde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve genel başkanlar karşılıklı olarak birbirlerinin Ramazan Bayramı’nı tebrik ettiler."

ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİNİN DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI

Gazeteci İsmail Saymaz, Erdoğan-Özel görüşmesinin detaylarını aktardı. İki liderin birbirlerin bayramlarını kutladıklarını ifade eden Saymaz, Özel'in Erdoğan'a “Diyalog kanalının açık olması fayda sağlar" dediğini aktardı. Saymaz, Erdoğan'ın ise Özel’in geçirdiği operasyonları sorup “Geçmiş olsun” dediğini ifade etti.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum