Erkek Seks Robotları Bu Yıl Piyasaya Çıkabilir

Geçtiğimiz yıl dünyadaki ilk kadın seks robotu olan Harmony piyasaya sürülmüştü. Bu robotun şu anda isim almamış olan erkek versiyonunun bu sene içerisinde piyasaya sürüleceğine dair bir açıklama üretici firmadan geldi.

Erkek Seks Robotları Bu Yıl Piyasaya Çıkabilir
05 Ağustos 2018 - 21:57 - Güncelleme: 06 Ağustos 2018 - 15:33
Yapay zeka robotun erkek versiyonu Harmony’nin tüm yazılım özelliklerini üzerinde taşıyor. Erkek seks robotunun tüm şekil ve boyutlarda üretilmesi bekleniyor. Realbotix CEO’su MattMcMullen yaklaşık olarak 20 yıldan beri silikon seks bebekleri üretiyor. Şirket erkek olanlar da dahil olmak üzere özelleştirilebilir seks mankenleri satıyor. 10 bin dolar civarında bir rakamla satışa sunulan Harmony, farklı cilt tonlarına sahip. Elf kulaklar, sarkık ya da şişman boyutlar, farklı saç uzunlukları, kişiselleştirilmiş göz bebekleri gibi özellikler dişi seks robotunda bulunuyor.



Farklı yüz ifadeleri, yanıp sönme ve kafasını hareket ettirme gibi yeteneklere sahip olan Harmony hakkında şirketin web sitesinden detaylı bilgi edinmek mümkün. Seks bebeklerinde devrim olarak nitelenen Harmony, ayrıca çeşitli sesler de çıkarabiliyor. Yapay zeka sadece robotun kafasında bulunuyor. Erkek versiyonunda ise AI’nin penis bölgesini kontrol edip etmeyeceği bilinmiyor.

Harmony’nin sunumlarında dünyadaki en kaliteli bebek ile en gelişmiş robot bileşenler bir araya geldi ve özelleştirilebilir yapay zeka ile güçlendirilmiş, keyifli sohbet ve etkileşim sunan bir deneyim tanımlaması yapılıyor.

Harmony’nin ortaya çıkması robotlarla seks yapma konusunda etik bakımından bu durumu yanlış bulan bazı bilim insanlarının eleştirisine maruz kalmıştı. Sosyal medyada da bu durum pek çok kişi tarafından tüyler ürpertici olarak tanımlandı. Birçok kişi Harmony’i cinsiyet ve cinsellikle ilgili kadın düşmanı bir uygulama olarak yorumladı. Harmony’nin erkek versiyonunun da benzer tepkilere yol açabileceği düşünülüyor.

Kaynak: http://www.iflscience.com/technology/2018-could-be-the-year-of-the-male-sex-robot/

YORUMLAR

  • 0 Yorum