Erkekleri Kendinize Bağlamanın Gizli Yolu!

Aşk erkekler için kadınlarda olduğu kadar önemli olsa da, aşktan daha derinden istediği başka bir şey vardır.

Erkekleri Kendinize Bağlamanın Gizli Yolu!
29 Nisan 2023 - 11:31

Bir kadınsanız ve erkeklerin nasıl düşündüklerini veya "ne hakkında" olduklarını anlamıyorsanız, o zaman tüm erkeklerin sevecek ve sonunda bağlanacak güzel bir kız istediğini düşündüğünüz için affedilebilirsiniz.

Bir kadınsanız ve erkeklerin nasıl düşündüklerini veya “ne hakkında” olduklarını anlamıyorsanız, o zaman tüm erkeklerin sevecek ve sonunda bağlanacak güzel bir kız istediğini düşündüğünüz için affedilebilirsiniz.

Aşk erkekler için kadınlar için olduğu kadar (ve bazen daha fazla) önemli olsa da, aşktan daha derinden istediği başka bir şey vardır.

Bu ne? SEKS, belki? Güzel bir cevap ama yanlış!

Aşkı düşünebilmesi için önce başkaları tarafından SAYGI görmesi gerekiyor. Ancak bunu bilmiyor.

Büyük saygı ihtiyacının neredeyse tamamen farkında değiller çünkü kimse bundan bahsetmez ve hayatında (çoğu zaman) onu bu konuda bilgilendirebilecek hiçbir ipucu yoktur.

Bununla birlikte, çoğu erkek , küçükken okuldaki diğer erkeklere karşı rekabet ederek, ister spor, ister zor veya tehlikeli bir faaliyet olsun, ister diğerlerinden daha cesur veya daha zeki olmak olsun, bir şeyde hedeflere ulaşmayı ve beceri kazanmayı öğrendi.

Ancak başkalarının ona saygı duyacağı kadar yetkin hissettiğinde, aşk gibi başka şeyler hakkında düşünecek zaman bulurlar.

Bir kadın olarak, erkeğinize saygısız davranırsanız asla onun kalbini kazanmayacağınızı anlamalısınız. Bu yüzden, ister iyi olmayan bir şey hakkında hafif bir şaka olsun, ister bir eşin uzun yıllardır kocasına yönelttiği bir eleştiri olsun, kadın dikkatli olmazsa, erkek onun kendisine saygı duymadığını hisseder ve bu onun psikolojisini etkileyecektir.

Ona çocuk gibi davranmanız veya hata yaparsa onu asla eleştirmemeniz gerektiği anlamına gelmez. Ne de olsa, bir kızdan biraz daha sert olması, sert ve ağır şeyleri göğüsleyebilmesi ve eleştiriye dayanabilmesi gerekiyordu.

Ancak, vücut dilinizin veya ses tonunuzun “beceriksizsin” der gibi bu türden tavırlardan ne pahasına olursa olsun kaçının.

Ses tonunuza ve seçtiğiniz kelimelere dikkat edin ve ona ihtiyacı olan saygıyı gösterin.

Bunu yaparsan, ona olan sevginin gerçek olduğunu hissedecek ve sana açılacaktır. Onu bir erkek olarak kabul ettiğinizi hissedecek ve onun bakış açısından, bu onun sevgisini kabul edebileceğiniz anlamına gelir.

Bu nedenle, eşinizle birbirinize konuşma ve davranış biçiminizde değer verdiğinizden emin olmak istiyorsanız, önce ona saygı duyduğunuzdan emin olun. Karşılığında size saygı duyacaktır ve bu, birlikte sevgi dolu bir ilişki için en iyi temeldir!

merkezizmir

YORUMLAR

  • 0 Yorum