Erman Toroğlu'ndan Şenol Güneş'e Olay Sözler

Anasını Ağlattın Çocukların EURO 2020 açılış maçında A Milli Futbol Takımı'mız Roma Olimpiyat Stadyumu'nda İtalya ile karşı karşıya geldi. A Spor yorumcusu Erman Toroğlu maç sonunda flaş ifadeler kullandı.

Erman Toroğlu'ndan Şenol Güneş'e Olay Sözler
13 Haziran 2021 - 10:47

EURO 2020'nin açılış maçında Türkiye ile İtalya karşı karşıya geldi. A Spor yorumcusu Erman Toroğlu maçın sonunda çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Toroğlu, "Bu kadar rezil bir futbol olmaz ya. Kalecin vuruyor, top geri geliyor" ifadelerini kullandı.

"ARKADAŞLAR GERÇEKLER ACIDIR"

Erman Toroğlu, "1 defa rakip kaleye gittik. Sonra yazık diyorlar. Arkadaşlar gerçekler acıdır. Bu kadar rezil bir futbol olmaz ya. Kalecin vuruyor top geri geliyor. Tenis mi oynuyorsun ya? Bu yüzden 3. golü yedik. Nereye vuruyorsun abi?" açıklamasını yaptı.

"ANASINI AĞLATTIN ÇOCUKLARIN"

Erman Toroğlu, "Yenilebiliriz 3-5 de yersin ama futbol oynarsın biraz. Yok yerli yabancı transferi, düşenleri çıkarırız. Biz 1 hafta önce bitirdik ligi al Şenol Güneş anasını ağlattın çocukların. Niye 1 hafta önce bitirip kampa giriyorsun." dedi.

 

 

"BİZİ APTAL YERİNE KOYDU"

Erman Toroğlu, "Futbolcular burunlarından kıl aldırmıyor. Eskiden radyoda anlatırlardı da yerdik. 2 spiker de bizi aptal yerine koydu, iyi oynamışız. Kalelerine gidemedik. Kimi yiyorsunuz. Topu vuruyorsun geliyor, vuruyorsun bak ikinci golü yedin öyle." ifadesini kullandı.

"ADAMLAR 13, BİZ 11 OYNADIK"

Erman Toroğlu, "Adamlar 13, biz 11 oynadık gibi oynadık. Her yerde 5-6 kişiydiler, adamlar kafayı kaldırtmadılar. Oyun kuralı ihlali var diye UEFA'ya falan bunlar maça fazla kişi çıktı diye şikayet etsinler, utanmasalar ederler de ha" açıklamasını yaptı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum