Esenyurt'u kurtarılmış bir bölge haline getiriyorlar

Gazeteci yazar Ahmet Tezcan, 24 TV'de CHP'nin DEM Parti ile anlaşarak aday çıkarmadığı Esenyurt ile ilgili dikkat çeken bir uyarıda bulundu. "Şu anda İstanbul’un en büyük problemi Esenyurt’tur." diyen Tezcan, "Esenyurt’u kurtarılmış bir bölge haline getiriyorlar. Bunun sebebi de İmamoğlu’dur. " ifadelerini kullandı.

 Esenyurt'u kurtarılmış bir bölge haline getiriyorlar
08 Mart 2024 - 09:36 - Güncelleme: 09 Mart 2024 - 08:48

DEM Partiyerel seçimde İstanbul’da kendi adayını çıkardı. Ancak Türkiye’nin en kalabalık ilçesi Esenyurt’ta CHP ile kent uzlaşısı yaptı.

Skandal 'Kürdistan' çıkışı ile kamuoyunda bilinen DEM'li Ahmet Özer, CHP-DEM Parti  pazarlığında İstanbul Esenyurt’ta aday olarak gösterilecek.

AHMET TEZCAN'DAN UYARI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde basın danışmanlığını yapan Ahmet Tezcan, 24 TV ekranlarında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

Tezcan, CHP'nin DEM Parti ile anlaşarak aday çıkarmadığı Esenyurt'ta büyük olayların çıkabileceğini belirtti.
 

"DİYARBAKIR SUR'DAKİ HENDEK MESELELERİNİ İSTANBUL'DA GÖRÜRSEK HİÇ ŞAŞIRMAYALIM"

Ahmet Tezcan yaptığı açıklamada, "İstanbul'un en büyük problemi Esenyurt. Esenyurt'u kurtarılmış bir Kürt bölgesi haline getirmeye çalışıyorlar.

Bunu da Ekrem İmamoğlu yapıyor. Diyarbakır Sur'daki hendek meselelerini İstanbul'da görürsek hiç şaşırmayalım. Yavaş yavaş bunun da altı oluşturuluyor. Esas dikkat etmemiz gereken nokta burası. Dikkat edelim diyorum.

Diğer taraftan AK Parti'ye muhalefet edip evden besmele çekmeden çıkmayan CHP'liler var. O insanlara hitap etmenin bir yolu var diye düşünüyorum. O insanlar Ekrem İmamoğlu ile Murat Kurum arasındaki farkı görüyorlar" ifadelerini kullandı. 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum