Eşinin Kendisini Aldattığı Adama Tecavüz Etti Haberi Ortalığı Karıştırdı

Gaziantep'te yaşanan yasak aşk olayı sosyal medyada gündem oldu. Olay, Twitter ve ekşi sözlükte çok konuşulanlar arasına girdi. Haber sitelerinde de bir anda yayılmaya başlayan haberin altından bakın ne çıktı.

Eşinin Kendisini Aldattığı Adama Tecavüz Etti Haberi Ortalığı Karıştırdı
30 Ocak 2023 - 12:36

Gaziantep’te yaşanan yasak olayı aradan 6 yıl geçtikten sonra tekrar medyada yayılmaya başladı. Sosyal medyada gündem olan haberde, bir kişi, eşinin kendisini aldattığını öğrendi ve akıl almaz bir intikam planı kurdu. Aldatılan eş, karısının yasak aşkına arkadaşları ile birlikte tuzak kurdu. Ve eşinin yasak aşkına toplu tecavüz gerçekleştirdi. Aldatılan adam eşinin sevgilisine tecavüz ettikten sonra kadın kıyafetleri giydirip fotoğraflarını çekti. 

SOSYAL MEDYADAN TANIŞIP BİRLİKTE OLDULAR
Sosyal medyada evli bir kadınla tanışan adam, kadınla birkaç kez cinsel ilişkiye girdi. Bir süre sonra ayrılan ikili, yıllar sonra yeniden yazışmaya başladı. Yazışmalar sonunda, kadınla tekrar buluşmaya karar veren adam bu kez başına geleceklerden habersizdi. 


Sevgilisi ile buluşmak için Gaziantep'e gelen adam, birlikte olacakları eve gidince konuştuğu kadının kocası ve 2 arkadaşı ile karşılaştı. İddialara göre burada kadının eşi, eve gelen eşinin sevgilisine tecavüz etti. Daha sonra ise tecavüze uğrayan kişiye kadın iç çamaşırları giydirip fotoğrafını çekti.

Yaşadığı olaydan sonra polise giden adam ise kendisine tecavüz eden kişilerden şikayetçi oldu.

ASLI NE ÇIKTI
Yaşanan tecavüz olayı yıllar sonra sosyal medyada gündem oldu ve kısa sürede sıkça paylaşılanlar arasına girdi. Peki olayda kaçırılan nokta ne oldu…

Bir anda hem haber sitelerinde hem de sosyal medyada çok okunanlar arasına giren bu haber aslında 22 Aralık 2017’de yaşanmış ve yaşanan bu olay o yılda da medyada sıkça yer almıştı.

HAPİS CEZASI
Merkez Şehitkamil ilçesinde, 22 Aralık 2017'de bir kişiye tecavüz ettikleri, işkence yaptıkları ve kadın iç çamaşırları giydirdikleri iddiasıyla gözaltına alınan 1'i kadın 4 zanlı tutuklanmıştı. Olaydan sonra yakalanan 4 sanık hakkında 2019 yılında, 23 yıl 7'şer ay hapis cezası verilmişti.


YORUMLAR

  • 0 Yorum