Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal hayatını kaybetti

Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal hayatını kaybetti.

Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal hayatını kaybetti
11 Şubat 2023 - 08:25 - Güncelleme: 11 Şubat 2023 - 09:16
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından, “Genel Başkanımız, Türkiye ve Cumhuriyet Halk Partimizin sevdalısı, Antalya milletvekilimiz, kıymetli büyüğümüz Sayın Deniz Baykal’ın vefatını büyük bir üzüntü ile öğrendim. Bize mücadelelerle dolu bir hayat öyküsünü miras bıraktı. Milletimizin başı sağ olsun” diye yazdı.

Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Genel Başkanımız, Türkiye ve Cumhuriyet Halk Partimizin sevdalısı, Antalya milletvekilimiz, kıymetli büyüğümüz Sayın Deniz Baykal'ın vefatını büyük bir üzüntü ile öğrendim. Bize mücadelelerle dolu bir hayat öyküsünü miras bıraktı. Milletimizin başı sağ olsun."

TAZİYE MESAJLARI

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Deniz Baykal'ın vefatıyla ilgili taziye mesajı paylaştı. 

İmamoğlu şu ifadeleri kullandı:

"Cumhuriyet Halk Partisi Eski Genel Başkanımız Deniz Baykal’ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Allah’tan rahmet, yakınlarına ve tüm CHP ailemize başsağlığı diliyorum."

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’de taziye mesajı yayınladı. 

Seçer şu ifadeleri kullandı:

“Vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendiğim partimizin önceki dönem Genel Başkanlarından Antalya Milletvekilimiz Deniz Baykal’a Allah’tan rahmet, ailesine, partimize başsağlığı diliyorum.”

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş sosyal medya hesabından taziye mesajında bulundu.

Yavaş şu ifadeleri kullandı:

“Antalya milletvekili ve önceki dönem genel başkanlarımızdan Deniz Baykal’a Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve partimize başsağlığı diliyorum.”

 

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'de taziye mesajında bulundu. İnce şu ifadeleri kullandı:

"Öğrencilerimin önünde kara tahtada tebeşir kullanan beni, milletimizin önüne çıkaran, siyaset yapmamı sağlayan değerli büyüğüm, CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'a Allah'tan rahmet, sevenlerine başsağlığı diliyorum."

YORUMLAR

  • 0 Yorum