Ethem Sancak'tan Kılıçdaroğlu'na olay sözler: Sen dayak yememişsin!

BMC Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak’ın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na "Ulan sen ya 20 milyar doları bir arada görmemişsin ya dayak yememişsin” dediği görüntüler ortaya çıktı.

Ethem Sancak'tan Kılıçdaroğlu'na olay sözler: Sen dayak yememişsin!
18 Aralık 2019 - 20:31
Tank palet fabrikası' tartışmalarıyla gündeme gelen BMC Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak’ın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na, “Bakın mesela Kılıçdaroğlu'na neden cevap vermiyoruz? Bir sürü yalan söylüyor. Her konuştuğu yalan, önce dediler ki; 'tank palet fabrikası 20 milyar dolara satıldı.' Ulan sen ya 20 milyar doları bir arada görmemişsin ya dayak yememişsin. Şu anda TURKCELL dışında 20 milyon dolarlık hiçbir şirketimiz yok. Atıyor bir şeyler. Bilmiyor hesap" dediği görüntüler ortaya çıktı.

ADINI AĞZINA ALIRKEN ÇALKALAYACAK

Ortaya çıkan görüntüler hakkında konuşan CHP’li Eren Erdem de Ethem Sancak'a “O videoyu seyrettim, bir kere buradan Ethem Sancak’a söyleyeceğim bir cümle var. Bırak o ifadeyi kullanmak, Kılıçdaroğlu’nun adını ağzına alırken ağzını çalkalayacak. Bu alçaklıktır, ahlaksızlıktır o ifadeleri kullanırken herkes haddini bilecek." sözleriyle tepki gösterdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum