Fazıl Say'dan Muharrem İnce'ye: Kim ulan sözde sanatçı

Piyanist Fazıl Say, partisinin cumhurbaşkanı adayı olan Memleket Partisi Genel Başkan Muharrem İnce’nin ‘sözde sanatçılar’, ‘sırça köşklerde oturanlar’, ‘Boğaz’da viski yudumlayanlar’ ifadelerine, "Kim ulan sözde sanatçı, ne içeceğimizi bu yaşımızda ne yazacağımızı sana mı soracağız?" sözleriyle tepki gösterdi.

Fazıl Say'dan Muharrem İnce'ye: Kim ulan sözde sanatçı
26 Mart 2023 - 15:21

Sosyal medya hesabından İnce'nin videosunu alıntılayan Say, "Alacağı oy %2 olsa ne olur 3 olsa ne olur? Kendi işine mi yarar?  Yıllarca, yıllarca koca bir blok oyu yenebilmek için , bir imkansızı başarabilmek için bunca emek vermiş bir ittifakı yıpratmaktan başka neye yarar? Korkuyor muşuz ondan.. vayy bee.. Marifet yani korkutmak??" ifadesini kullandı. 

İnce'nin 'sözde sanatçılar' ifadesine tepki gösteren Say, "Kim ulan sözde sanatçı İnce, Kim? Kime ne diyorsun ? Viskisini yudumlayanlarmış? Sana ne?Kahvemi yudumluyorum ya da su içiyorum sana ne?Ne içeceğimizi bu yaşımızda ne yazacağımızı sana mı soracağız? Korede hayvanat bahçesinde Goril’in şartları düzelsin diye 130 bin imza var" ifadesini kullandı.

İnce, “Sırça köşklerde yaşayanlar, salon siyasetçileri oturdukları yerden benim aleyhimde tweet atan sözde sanatçılar bu zorlukları gördünüz mü? Boğazda viskisini yudumlarken memlekete yol gösterenler… “ demişti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum