Fenerbahçe'den paylaşım: Savcılar göreve!

Fenerbahçe, Trabzonspor'un şampiyonluğunu ilan ettiği Fraport TAV Antalyaspor maçının ardından sosyal medya paylaşımı yaptı. Fenerbahçe Başkanvekili Erol Bilecik ise kulüp televizyonuna Trabzonspor tribünlerinde açılan pankartla ilgili tepki gösterdi, "2010-11 sezonunun şampiyonluğu anamızın ak sütü gibi helaldir" dedi.

Fenerbahçe'den paylaşım: Savcılar göreve!
01 Mayıs 2022 - 13:28

Şampiyonluktan dakikalar sonra Fenerbahçe Kulübü'nden maç öncesi tribünlerde açılan pankartla ilgili bir paylaşım yapıldı ve savcılar göreve çağırıldı.

Fenerbahçe'nin sosyal medya paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

"Savcılar göreve! Terör örgütünün duruşunu sahiplenen, takım otobüsümüze yapılan saldırıyı meşrulaştıran, toplumu kin, nefret ve ayrışmaya sürükleyen bu pankartın, tribünde yer almasına izin verenler hakkında savcıları göreve çağırıyoruz!

Savcılar göreve! Halkı, taraftarları birbirine düşüren Trabzonspor Kulübünün yaptıklarının karşılıksız kalmaması için Türkiye Cumhuriyeti savcılarını göreve davet ediyoruz!

Bir şehir takımı, milyonlarca taraftarı olan ülkenin değerine saldırıyor! FETÖ ağzıyla konuşuyor, silahlı saldırıya gönderme yapıyor!"


Trabzonspor, Fenerbahçe'nin rekorunu egale ettiTrabzonspor, Fenerbahçe'nin rekorunu egale etti

Şampiyonluk kutlamalarında protesto: Erdoğan ve Soylu Trabzon meydanında yuhalandıŞampiyonluk kutlamalarında protesto: Erdoğan ve Soylu Trabzon meydanında yuhalandı

Ahmet Ağaoğlu: Bizim kimseyle hesabımız yokAhmet Ağaoğlu: Bizim kimseyle hesabımız yok

Trabzonsporlu futbolculardan Abdullah Avcı'ya röportajda baskınTrabzonsporlu futbolculardan Abdullah Avcı'ya röportajda baskın

 

 

Şampiyonlukla hem Trabzonspor hem kent kazandı

Süper Lig’in bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor, elde ettiği başarı ile hem kendi hem de kent ekonomisine kazanç sağladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum