Ferdi Kadıoğlu milli takım seçimi hakkında açıklamada bulundu

Fenerbahçe-Royal Antwerp maçı öncesi açıklamalarda bulunan Ferdi Kadıoğlu, milli takım seçimi hakkında konuştu.

Ferdi Kadıoğlu milli takım seçimi hakkında açıklamada bulundu
20 Ekim 2021 - 16:22
UEFA Avrupa Ligi D Grubu üçüncü hafta mücadelesinde Fenerbahçe, Belçika temsilcisi Royal Antwerp ile karşılaşacak. Ülker Stadyumu'nda saat 19.45'te başlayacak. 

Zorlu karşılaşma öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Ferdi Kadıoğlu, milli takım seçimi ile ilgili "Tabii ki zor bir karar. Üç farklı milli takımı seçme ihtimalim var. Henüz karar vermedim. Ama zor bir karar.  Benim yapmam gereken sabırlı olup iyi düşünmek. Verdiğimde zaten herkes görecektir" açıklamasını yaptı. 

Fenerbahçeli genç oyuncu Antwerp maçı ile ilgili "Güzel bir maç olacak. Eski takım arkadaşlarımız Frey ve Samatta ile karşılaşacağız. Onları tekrardan görmek bizim için güzel olacak. Umarım yarın kazanırız" dedi.

Kadıoğlu, oyundaki mevkisi ile ilgili gelen sorulara "Şu anda bu pozisyonda oynuyorum. Yeni hocamızda yeni bir formasyonla oynuyoruz. Bu pozisyonda kendimi rahat hissediyorum. Bence iyi oynuyorum. Hocamız nereye koyarsa orada oynarım" cevabını verdi.

Ferdi Kadıoğlu, Trabzonspor maçı ile ilgili "Son maçta hayal kırıklığına uğradık. Ama şu anda bunu değiştiremeyiz. Şimdi önümüze Avrupa Ligi maçına odaklanmalıyız. Önemli bir maç" ifadelerini kullanarak açıklamalarını tamamladı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum