Fikret Orman konuşma yapıp salonu terk etti.

Beşiktaş Divan Kurulu'nda büyük gerginlik Eski Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, siyah beyazlı ekibin 2021 yılı 3. olağan Divan Kurulu toplantısında konuştu. Konuşması biten Orman, salonu terk edince ortalık gerildi.

Fikret Orman konuşma yapıp salonu terk etti.
21 Kasım 2021 - 12:01 - Güncelleme: 22 Kasım 2021 - 09:58

Beşiktaş Kulübü, 2021 yılı 3.üncü Olağan Divan Kurulu toplantısı başladı. Toplantıya Beşiktaş eski başkanı Fikret Orman, 2 yıl sonra ilk kez katıldı. Orman, Vodafone Park'ta sert açıklamalarda bulundu.

FİKRET ORMAN'IN KONUŞMASI ORTAM GERDİ

Orman, konuşmasını gerçekleştirdiğini esnada gelen tepkiler üzerine üyelerden susmalarını ve sözünü bölmemelerini istedi. Fikret Orman konuşmasının ardından divan kurulu toplantısından ayrıldı.

DİVAN ÜYELERİNDEN TEPKİ

Divan üyeleri, "Yok öyle başkan! Kaçıp gitme. Oturup dinleyeceksin bizi. Gel buraya gel." ifadelerini kullandı. Daha sonra Divan Başkanı Tevfik Yamantürk'e Orman'ı şikayet eden üyelere Yamantürk "Bana neden bağırıyorsunuz? Ben velisi miyim?" dedi.

ALİ RIZA DİZDAR SERT KONUŞTU

Daha sonra kürsüde konuşan Ali Rıza Dizdar, "Bir konuşmacı konuştu, konuşmasını bitirdi, kaçtı gitti. Umurumda değil, fareler hep kaçarlar. Kargalar da kartaldan korkar, onlar da kaçar." diye konuştu.
Beşiktaş'ın borcu açıklandıBeşiktaş'ın borcu açıklandı

YORUMLAR

  • 0 Yorum