Flash Tv Sahibi Ömer Göktuğ'a Öldüğü Gün Yeğeninden Acı Sözler

Koronavirüsten hayatını kaybeden Flash Tv’nin sahibi Ömer Ziya Göktuğ’un ardından yeğeni Selim Göktuğ’dan sert sözler geldi.

Flash Tv Sahibi Ömer Göktuğ'a Öldüğü Gün Yeğeninden Acı Sözler
19 Ocak 2022 - 23:05

Flash Tv’nin sahibi Ömer Ziya Göktuğ’tan kötü haber geldi. 69 yaşındaki ünlü işadamı ve medya patronu Göktuğ, Bursa’da, yoğun bakımda tedavi gördüğü özel bir hastanede Omicron varyantından hayatını kaybetti. MedyaRadar’ın duyurduğu ölüm haberi medyada büyük üzüntüye neden oldu.

‘KENDİSİNİ ADAM EDEN AĞABEYİNE HAİNLİK ETMİŞ…’

Vefat haberinin ardından yeğeni Selim Göktuğ, Ömer Ziya Göktuğ hakkında sert sözler kullandı. Sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunan Selim Göktuğ, “Lise mezunudur, askere gitmemiştir, İngilizce bilmez. Ne Göktuğ Tekstili ne de  Flash TV'yi kuran değildir ama fazlasıyla yararlanmıştır. Anasına 14 yıl uğramamış biridir cenazesine gelmiştir. Kendisini adam eden ağabeyine HAİNLİK etmiş, kanunsuz şekilde yönetimi ele geçirmiştir” ifadelerine yer verdi.

İKİ KARDEŞ BİRBİRİNE GİRMİŞTİ…

Ömer Ziya Göktuğ, 28 Şubat 2019’da veda eden Flash TV’yi; logosu, kadrosu ve formatını yenileyerek 11 Ekim 2021 günü yeniden yayın hayatına geçirmişti.

Söz konusu hamlenin ardından Ömer Ziya Göktuğ’un kardeşi Mehmet Emin Göktuğ, kanalın yüzde 50 hissesinin kendisine ait olduğunu belirterek mahkemede hakkını arayacağını duyurmuştu.

Göktuğ, ‘yönetim kurulundan habersiz elde edilmiş fon’ ifadelerini kullandığı açıklamasında, “Muvazaa ve gizli ajanda temelli bu yayına döndürme neticesinde şirketin diğer ortağı şahsım, şirketin ticari ilişkide olduğu 3. kişiler başta olmak üzere kamu ve özel kurum ve kuruluşlarının zarar görmesi söz konusudur” demişti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum