Galatasaray 2 yıldızının toplam değerini 50 milyon Euro olarak belirledi

Galatasaray'da yeni sezon transfer çalışmaları başladı. Sarı kırmızılılar, 2 oyuncusu için kapıyı 50 milyon Euro'dan açtı.

Galatasaray 2 yıldızının toplam değerini 50 milyon Euro olarak belirledi
24 Mayıs 2023 - 14:40

Süper Lig'de Sivasspor'u 2-0 yenerek şampiyonluğa bir adım daha yaklaşan Galatasaray, MKE Ankaragücü'nü yenmesi halinde 23. kez kupayı müzesine götürecek.

Süper Lig'de şampiyon olup Şampiyonlar Ligi'nde iddialı bir kadro kurmak isteyen Galatasaray yöneticileri transfer çalışmalarına başladı. Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur da transfer görüşmeleri için İngiltere'ye gitti.

Kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray'da mevcut oyunculara da ilgi var. Avrupa kulüpleri sarı kırmızılıların oyuncularını yakından takip ederken Victor Nelsson ve Sacha Boey'i Premier Lig ekipleri radarına aldı.

Fabrizio Romano'nun haberine göre Galatasaray yöneticileri hem oyuncu almak hem kendi oyuncularını satmak için İngiltere'ye gitti. Ada ekipleri Sacha Boey ve Victor Enok Nelsson'u kadrosuna katmak için sarı kırmızılılarla görüşme halinde.

Galatasaray her iki oyuncu için en az 25 milyon Euro bekliyor. Habere göre iki oyuncunun satışından en az 50 milyon Euro bonservis bedeli bekleniyor.

Nelsson ve Boey'nin yanı sıra Nicolo Zaniolo'nun da yaz transfer döneminde Galatasaray'dan ayrılması bekleniyor. İtalyan oyuncunun serbest kalma bedeli ise 35 milyon Euro.

YORUMLAR

  • 0 Yorum