Genel başkanımla beni kavga ettirecek kişi henüz doğmadı

CHP İstanbul İl Örgütü’nün meclis üyeleri buluşmasında konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Genel başkanımla beni kavga ettirecek kişi henüz doğmadı
23 Ocak 2022 - 09:40

İBB Başkanı İmamoğlu, yaptığı konuşmada "Genel başkanımla beni kavga ettirecek bir Allah’ın kulu henüz Türkiye topraklarında doğmadı" ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet'ten Sena Tufan'ın haberine göre, İmamoğlu parti içi gruplaşmalara değinerek "Parti içinde veya dışında uzlaşamayacağımız kimse olmamalı. Genel başkanımla beni kavga ettirecek bir Allah’ın kulu henüz Türkiye topraklarında doğmadı. İstanbul seçimlerindeki başarımızın arkasında birlik ve beraberlik vardı. 'Ben değil biz dedik' şimdi yine, 'Ben değil biz ve dostlarımız' diyoruz" diye konuştu.

Soylu'ya gönderme: Pabuç bırakmayız

İBB’deki teftişi hatırlatan İmamoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu kast ederek, "Meclis’teki arkadaş İBB’de 550 terörist var demişti. 'Bulun, getirin' diyoruz, ortada kimse yok. Her gün İmamoğu, her gün İBB, her gün İstanbul ile uğraşıyorlar ama şunu bilsinler ki ne korkarız ne de pabuç bırakırız" dedi.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da etkinlikte bir konuşma yaparak, "Yerel seçimlerde gösterdiğimiz performasın çok üzerine çıkmak için geceli gündüzlü çalışmak zorunda” diye konuştu.

Sezen Aksu şarkıları çaldı

Düzenlenen etkinlikte bir şarkı sözü sebebiyle hedef gösterilen ve linç kampanyasının hedefi olan sanatçı Sezen Aksu'nun şarkıları çaldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum