Görkem Uludüz kimdir, kaç yaşında, nereli? Görkem Uludüz'ün mesleği nedir?

Son dönemlerde basında haberlerine sıkça rastladığımız ve merak edilen isimler arasında Görkem Uludüz geliyor. Peki Görkem Uludüz kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, mesleği ne? Görkem Uludüz'ün hayatı ve biyografisi hakkında bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz.

Görkem Uludüz kimdir, kaç yaşında, nereli? Görkem Uludüz'ün mesleği nedir?
17 Ekim 2021 - 10:33

30 Kasım 1982'de Ankara'da doğdu. Babasının mesleği ve üniversite öğrenimi nedeniyle uzun yıllar yurtdışında ikamet ettikten sonra 2019 yılında İstanbul’a yerleşip burada hayatına devam etmiştir.


İlkokul, Ortaokul ve Liseyi kısmen Ankara, kısmen Almanya'da tamamlayan Görkem Uludüz; 2001 yılında Ankara Kalaba Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra üniversite eğitimini ekonomi, finans ve sosyoloji anabilim dallarında Bayreuth (Almanya), Erlangen (Almanya) ve Hertfordshire (İngiltere) Üniversite'lerinde görmüştür.

Avrupa'da finans sektöründe uzun yıllar faaliyet gösterdikten sonra 2020 yılında ülkemizde televizyon ve müzik yapımcılığına başlamıştır.

2020 yılında başlattığı “ŞÖHRETLER SAHADA” projesini televizyon programı olarak uyarlamış ve yapımcılığını üstlenmiştir. İlk sezonunda Beyaz TV ekranlarından yayın hayatına merhaba diyen program, TV 8,5 ekranlarında yayın hayatına devam etmektedir.

Aynı süreçte müzik yapımcılığı ve menejerliğine de adım atan Görkem Uludüz “ULUDÜZ MEDYA” yapım şirketini kurarak bir çok başarılı çalışmaya imza atmıştır.

Sırası ile; Deniz Cem - Tamam Tamam ve Caner Dinç - Pusula isimli single çalışmalarına eşlik eden Görkem Uludüz, yakın bir zamanda tanınmış bir isimle kendi bestesini piyasaya çıkarmanın hazırlığında bulunduğunu ifade etmiştir.

Bir çok farkındalık projesine imzasını atan Görkem Uludüz, “81 İL 81 KADIN" projesi ile “KADINA ŞİDDETE HAYIR” sloganı etrafında sanat, spor ve cemiyet dünyasından ünlü isimleri bir araya getirmiştir. En son olarak 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde Engelsiz Yaşam Vakfı yararına düzenlediği futbol turnuvası büyük ilgi görmüş ve ulusal ekranlarda yerini bulmuştur.

Görkem Uludüz bekardır ve çoguğu yoktur. Kendisi gibi İstanbul'da yaşayan ve bir finans kuruluşunun CEO'su olan bir erkek kardeşi vardır.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum