Grup sekse 44 bin TL ceza

İngiliz çift, grup seks yapmak için odalarına bir kadın çağırarak koronavirüs kurallarını çiğneyince 4 bin 400 bin pound (44 bin TL) ceza yedi.

Grup sekse 44 bin TL ceza
09 Ocak 2021 - 10:07

Barbados adasına tatile gelen İngiliz çift, grup seks yapmak için odalarına bir kadın çağırarak koronavirüs kurallarını çiğneyince 4 bin 400 bin pound (44 bin TL) ceza yedi.

Aralık ayında tatil yapmak için Barbados'a gelen Andrew Luker ve Julia Knightley çiftine Karayipler'in koronavirüs kurallarını çiğneyince para cezası kesildi. 

Ülkedeki kurallar gereği koronavirüs testleri sonuçlanana kadar otel odalarından çıkmamaları gereken çiftin grup seks yapmak için Jamaika uyruklu bir kadın çağırdığı ortaya çıktı. Otel yetkililerinin gece yarısı bir kadının otelin duvarından atladığını ve çiftin odasına girdiğini fark etmeleri üzerine Luker ve Knightley'e toplam 4 bin 400 poundluk ceza kesildi. Çift, cezayı bir hafta içerisinde ödemezse 9 aylık hapis cezasına çarptırılacak. 

CEZA YEMEKTEN KURTULAMADI

Sputnik Türkiye’nin haberine göre Knightley, olayın ardından odadan çıkmamaları gerektiğini bildiğini ancak odaya bir misafir davet edemeyeceklerinden haberi olmadığını söylese de ceza yemekten kurtulamadı. 

 

Hemşire olan Knightley, daha önce de kendisine ait güzellik merkezinin tanıtımı yapmak için Facebook'a iç çamaşırlı fotoğraflarını yüklediğinde 'meslek kurallarına aykırı' olmakla eleştirilmiş ve ulusal gazetelerin manşetlerinde yer almıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum