Gürel Yurttaş, Galatasaray'ın Beşiktaş'a nasıl kazık attığını yazdı

Gürel Yurttaş Galatasaray'ın Beşiktaş'a nasıl kazık attığını değerlendirdi. ''Beşiktaş, ikide bir Gedson'u açıklayıp, Galatasaray'a gönderme yaptı, Galatasaray intikamını bakın nasıl aldı?''

Gürel Yurttaş, Galatasaray'ın Beşiktaş'a nasıl kazık attığını yazdı
26 Haziran 2022 - 09:37

Beşiktaş, Gedson'u geçen sezonun devre arasında kapmıştı Galatasaray'ın elinden.

Galatasaray transferi tam bitiriyordu ki araya girdi. Bastırdı parayı, bonservisini aldığı futbolcuyu sonra da Çaykur Rizespor'a kiraladı. 

Gedson sezon bitince Beşiktaş'a geldi. Beşiktaş, Gedson'un dönüşünü duyururken bir de gönderme yaptı geçen sezon yapılanlar yetmezmiş gibi Galasaray'a. Saat tam 19.05'te açıkladı. Kurnazca (!) yani.

Yetmedi.

Beşiktaş bir kaç gün sonra bu kez de Gedson'la sözleşme imzalarken çekilen fotoğrafı paylaştı. Yine gönderme yaparak üstelik. Gedson'un Galatasaray'a attığı golün görselini koydu paylaşımına. Kimin aklına geldiyse, bu da çok kurnazcaydı!

Bu kurnazca (!) paylaşımları yapanlar, "Nasıl kızdırıyoruz Galatasaray'ı ama" derken, asıl kazığı kendileri yediler.

Beşiktaş, Frankfurt'la anlaşan Rıdvan Yılmaz'ın yerini Altaylı Kazımcan Karataş'la dolduracaktı hesapta. Anlaşmalar tamamdı. Gün sayılıyordu artık.

Oysa perde arkasında neler dönüyordu, Galatasaray sessiz ve derinden ilerliyordu. Açık etmiyordu. Zaten talip de değildi ki Kazımcan'a. Eyüpspor vardı ortada, Beşiktaş da nasılsa Eyüpspor'a gidecek değil ya diye bekliyordu umutla.

Beşiktaşlılar ikide bir "Nasıl kaptık elinizden Gedson'u ama" derken... Bomba patladı. Kazımcan olmuştu Aslancan! Hem de hülleyle.

Galatasaray harcama limitinin dolmaması için hülle yaptı yani. Hesapta Eyüpspor aldı Kazımcan'ı, Altay'a yaklaşık 28 milyon lira sayarak. Sözleşme 5 yıllıkmış; öyle açıkladılar. Açıklamanın içine de eklediler:

"Kazımcan 2 yıl Galatasaray'da kiralık olarak oynayacak!"

Yani görüntüde Eyüpspor almıştı genç futbolcuyu dünya paraya. Ama Galatasaray'da oynayacak!

Böylece Galatasaray; harcama limitini etkilemeden yaptı yapacağını. Hülle bunun adı.

Beşiktaş ise... Bakalım daha kez açıklayacak Gedson'u? Çok kurnazcaydı!

YORUMLAR

  • 0 Yorum