Güvenmediğiniz kadın ya da erkekle birlikte olmayın

İki kişinin bir araya gelmesi, cinselliği yaşaması ancak sevgi bağı, saygı ve hoşgörüyle olur. İşin içinde kuşku varsa, şüphe birinin içini kemiriyorsa aşk ateşi sönmüştür. Güvenmediğiniz kadın ya da erkekle birlikte olmayın, huzur kaçırmayın.

Güvenmediğiniz kadın ya da erkekle birlikte olmayın
23 Mart 2021 - 09:18
 

 

 

Endişe ediyorum

30 yaşın üzerindeyim ve 95 kiloyum. Cinsel organım 11 santim. Evlenmeyi istiyorum ama penisimin yeterli olmayacağını düşünüyorum. Yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, yeterli olacak. Kilo verir, kasık yağlarını eritirsen 2 santim daha penis o yağ içinden kurtularak kendini gösterecek. Bu da sana yetecek. Mutluluğu sağlayacak.

Utanıyorum

18 yaşındayım. Penisim aniden sertleşiyor. Başlarda önemsemiyordum ama olur olmadık yerlerde sertleşmesi beni utandırıyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Hiçbir şey çocuğum. Onu disipline et. İstese de havalanmasın. Yani ayağından zincirlenmiş aslan gibi kalabalık yerlerde haddini bilsin. Aşağı baksın, saygılı olsun. Bu arada sen beynini biraz disipline et. Efendi ol, şımarık olma. Bunların dışında da yapılacak bir şey yok. Aslında dert de değil.

 

 

 

Eğrilik düzelir mi?

18 yaşındayım. Bugüne kadar ilişkiye girmedim. Penisimde eğrilik var. Bu eğrilik düzeltilir mi? Kaç yaşında bu operasyon yapılabilir? İlişkiye girsem sorun olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, hiç kafana takacak bir sorun yok. Kuşkuların yersiz. Evlenmeden önce operasyon düşünülmesi için penisinin cinsel birleşmeye engel olacak kadar eğri olması gerekir. Sözüne ettiğin eğrilik doğal yapısı gereğidir. Sana zararı olmaz. Kimileri de böylelerin daha zevk verdiğini inanırlar. Sen kendi yoluna devam.

Neden zevk almıyor?

30 yaşındayım, 2 yıllık evliyim. Karım 2 yıldır zevk alamıyor. Bunun bir tedavisi var mı? İkimiz de buna üzülüyoruz. Yardım edin.

CEVAP

Okurum, bunun tedavisi kolay değil. Birtakım yöntem ve çareler aranır. Ama sonunda bizim elimiz, kolumuz bağlı kalıyor. Bu biraz da organ ve kimlik sorunu. Ama önünüzdeki yıllar için profesyonel yardım alabilirsiniz.

 

 

 

Sadece seviştik

Kocamla evlenene kadar sadece seviştik. Evlendiğimizden beri girdiğimiz ilişkilerden zevk alamıyorum. Zevk alamamamın sebebi 10 yıl sadece sevişmemiz mi?

CEVAP

Sevgili okurum, aynen söylediğin gibi. Beyninin bilgisayarı cinselliğini öyle programladı, öyle yazdı. Sosyal yapıya saygımız büyük. Ama bir de biyolojik ve psikolojik yanımız var. Bunları da gözardı edemeyiz. Umarım zaman içinde durumunuz düzelebilir. Biraz fanteziler, biraz da geçiş tekniklerini deneyin.

Kan gelmedi

28 yaşındayım, 1 yıldır nişanlıyım. Nişanlımla birkaç kez birlikte olduk, kan gelmedi. Nişanlım küçükken bir bisiklet bisiklet kazası geçirdiğini ve kan geldiğini söyledi. Doktora gitti, doktor kızlık zarının bozulmadığını söylemiş.

CEVAP

Değerli okurum, zar esnek, doktora gitmiş, doktor kanıtlamış. Bisikletten bir şey olmaz. Azma, beynini bulandırma. Kızı suçlama. Duymadın galiba bağırıyorum; esneek.

 

 

 

Canım yanıyor

23 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Penisin yarısı vajinama girdi, canım yandı. Kan gelmedi. Zarım esnek mi yoksa evlenince kan gelir mi? Bir de ilişkide çok yanma oluyor. İltihaptan mı kaynaklanıyor?

CEVAP

Sevgili okurum, yanmalar iltihaptan. Bu birleşmede vajinan esnedi. İlerideki bir birleşmede penisin çapıyla da ilgili olarak kanayabilir de kanamayabilir de. Bence iltihabın dışında tedavide yapılacak bir şey yok. Esnekse “Esnektir” diyeceksin.

Beni bırakırsa

18 yaşındayım. Birçok birlikteliğim oldu ama ben boşalamıyorum. Kızlar benimle ilişkiye girmek istemiyor. İki ay sonra nişanım var. Sevgilime bunu söyleyemedim. Yardım edin.

CEVAP

Oğlum, hemen kendine gel. 18 yaşında nişanlanıyorsun, evleniyorsun. Ne halt ediyor, nereye koşuyorsun? Baba parası mı yiyeceksin? Gelin kız, annene köle mi olacak? Eğer olmazsa annen yardımı kesecek. Siz de tepişeceksiniz. Bütün bunları göz önüne al. Şöyle 28 yaşına gel, bir düşünelim. Kızın da kanına girme.

 

 

 

Çekiniyorum

20 yaşındayım. Penisim bana yetersiz geliyor. Kız arkadaşımla ilişkiye girmeye çekiniyorum. Bu bende güvensizlik yaratıyor. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, kiloluysan, kasık yağın varsa, penis 1-2 santim içeride kalır. Ama 10 santimlik penis işlevini görür. Seni, eşini mutlu eder. Yumurtaların ve kıllanman normalse kendini normal kabul et.

Bozuldu mu?

Kız arkadaşımla ilişkiye girmeye çalıştık. Penisim vajinasına temas etti. Bir şey hissetmedim ama kız çok az temas olduğunu söyledi. Çok kan geldi. O günden sonra 3-4 gün kan gelmiş. Kızlık zarının bozulma olasılığı ne kadardır?

CEVAP

Okurum, yüzde 99.9 yırtılmadı. Geri kalan yüzde 1’lik ihtimal göre yarı yırtılmış olabilir. Başka birleşmede kanayabilir.

 

Hasta mıyım?

Birkaç hafta öncesine kadar günde 1 kez mastürbasyon yapıyordum. Ama 1-2 haftadır yapmıyorum. Her sabah penisimin ucunda bir sıvı oluyor. Hasta mıyım?

CEVAP

Okurum, o yapışkan dediğin madde penisin ağzını yapıştırıyor ve kapatıyor gibi yapıyor, iç çamaşırında leke bırakıyor, penisinin etrafı kabuklanıyorsa enfeksiyon söz konusu. Tahlil gerekir. Ama bu sıvı yumurta akı gibi biraz dokununca uzayan, saydam bir madde ise zevk suyudur.

 

BÖYLE SORU YOK!
  • Taş kesiliyorum

30 yaşında kızım. Benimle evlenmek isteyen biri var. Çok iyi hatta mükemmeli biri. Bana dokununca bir şey hissetmiyor, taş kesiliyorum. Normalde biri bana dokununca heyecanlanırım. Yakışıklı bulmuyorum ondan mı? Böyle yaşamak zor, evlenmek de istiyorum.

CEVAP

Genç, duyarlı ve ateşli bir kadının mektubu bu. Ama o ateşi üflemesini beceremeyen adam, seni taşa dönüştürmüş. Bu ateşi körüklemesinin dışında senin de teşhisin doğru. Sen körüğü beğenmiyorsun. Böyledir insan. Beğenmediği yemeği zor yer. Beğenmediği insanla ateşlenemez. Ancak sen iki şeye karar ver. Mükemmel koşullar neler? Ya onlara ağırlık verecek, cinselliği ikinci plana alacaksın. Ya da içindeki sese kulak verip onunla evlenmeyi yeniden düşüneceksin. Haydi kızım, karar senin.

 

GÜNÜN SORULARI

GÜNÜN SORULARI

 

Arkadaşım doğru mu söylüyor?

26 yaşındayım, nişanlıyım. Nişanlımla bir kez ilişkiye girdik. Nişanlımdan kan gelmedi. Daha önce kimseyle ilişkiye girmediğini söylemişti. Olanları anlattığım bir arkadaşım “Kanamıyorsa esnektir, mutluluğunuzu iki damla kan için bozmayın” dedi. Siz ne düşünüyorsunuz?

CEVAP

Değerli okurum, ne değerli bir arkadaşın var, maşallah sağduyulu. Benim düşündüğümü sana söylemiş, bana diyecek söz bırakmamış. Söylediği sözler hassas terazide tartılacak kadar doğru. Ne mutlu sana ki böyle bir arkadaşın var, hiç küsme onunla. Arkadaşının değerini bil, benden de ona kocaman bir selam verin.

 

 

 

Karım beni aldatıyor mu?

26 yaşındayım. Penisim küçük olduğu için eşimin başkalarıyla ilişkiye girdiğini düşünüyorum. Karım hamile ama sanırım benden değil. Babalık testi yaptırtmıyor. Boşanma aşamasına geldik.

CEVAP

Okurum, neden karın başkalarıyla ilişkiye girsin? Senin penisinin kararını hekimler versin. Sen kadını hamile bırak, bir de kötü sıfat tak. Aklını başına topla. O çocuğunun anası, varoluşumuzun mayası. Senin akıl zıvanadan çıkmış. Yavaş yavaş aile ocağın sönüyor. Kadın neden babalık testi yaptırsın? Bir daha hamile kalırsa yine mi test isteyeceksin? Ayıptır.

GÜNÜN SÖZÜ

Bir duygu, bir yanardağdan kopar gibi, ne olup bittiğini anlayamadan apar topar sarmışsa bedinizi yıldırım aşkına yakalanmışsınız demektir. H.D
Kaynak POSTA
Haydar Dümen

 


İlgili Haber
Arkadaşına bilezik diye penis halkası hediye etti
Arkadaşına bilezik diye penis halkası hediye etti

YORUMLAR

  • 0 Yorum