Güzel oyuncunun eşcinsel aşığı oynadığı filmin sahneleri çok konuşulacak

İngiliz oyuncu Gemma Arterton, roman yazarı Virginia Woolf'u canlandırdığı Vita & Virginia'daki eşcinsel sahneleriyle çok konuşulacak.

Güzel oyuncunun eşcinsel aşığı oynadığı filmin sahneleri çok konuşulacak
21 Ağustos 2019 - 10:45





Edebiyat tarihinin en başarılı yazarlarından Virginia Woolf ile Vita Sackville-West arasındaki romantik ilişkiyi konu alan Gemma Arterton ve Elizabeth Debicki'li Vita & Virginia'dan yeni görüntüler yayınlandı.








2 yazarın gerçek aşk hikayesi...



Roman yazarı Virginia Woolf ve şair Vita Sackville-West'in arkadaşlığı ve büyük aşkı, sinemaya uyarlandı.






Prömiyerini Toronto Film Festivali'nde yapan Vita&Virginia, Eileen Atkins'in aynı isimli tiyatro oyunundan sinemeya uyarlandı. İkilinin birbirine yazdığı ve daha sonra kitaplaştırılan mektuplaşmalardan uyarlanan senaryo, West ve Woolf'un tanışmalarını ve büyük aşka dönüşen dostluklarını anlatıyor.






En son Murder Mystery isimli yapımda seyirciyle buluşan Gemma Arterton'ı, Vita Sackville-West rolünde izleyeceğiz, son yıllarda şöhret basamaklarını ikişer ikişer tırmanan Elizabeth Debicki de Virginia Woolf olarak karşımıza çıkıyor. Isabella Rossellini gibi önemli bir ismi de kadrosunda bulunduran filmde üçlüye Ruper Penry-Jones, Peter Ferdinando ve Emerald Fennell gibi isimler eşlik ediyor.



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum