Hakan Akkaya çıplak erkeklerin gece kulübüne neden alınmadı?

Beyaz TV'deki Söylemezsem Olmaz programında Hakan Akkaya'nın Londra'da sadece çıplak erkeklerin girebildiği bir gece kulübüne girmeye çalıştığı anlar yayınlandı. Ünlü modacının cebinden çıkanlar yüzünden mekana alınmadığı görüldü.

Hakan Akkaya çıplak erkeklerin gece kulübüne neden alınmadı?
01 Kasım 2018 - 08:46 - Güncelleme: 01 Kasım 2018 - 09:03




Beyaz TV'deki 'Söylemezsem Olmaz' programında yayınlanan ve ünlü modacı Hakan Akkaya'ya ait olduğu öne sürülen skandal görüntüler, magazin gündemine bomba gibi düştü. Programın Whatsapp ihbar hattına gelen görüntülerde, Akkaya'nın sadece çıplak erkeklerin alındığı bir mekana girmeye çalıştığı görüldü.



 

 



Paylaş Tweetle Öne

 

 

 

 








Londra'da cinsÜnlü modacı Hakan Akkaya, Londra'da sadece çıplak erkeklerin girebildiği bir gece kulübüne girmek istedi. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde Akkaya, çantasından çıkanlardan dolayı kulübün kapısından çevrildi.





http://www.medyafaresi.com/haber/hakan-akkayanin-ciplak-erkeklerle-olayli-gecesi/889194el tercihleri farklı olan erkeklerin gittiği ve sadece ayakkabıyla girilebilen gece kulübünün güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde Akkaya'nın cebinden çıkanlar ise herkesi şoke etti.









Londra'da cinsel tercihleri farklı olan erkeklerin gittiği ve sadece ayakkabıyla girilebilen gece kulübünün güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde Akkaya'nın cebinden çıkanlar ise herkesi şoke etti.

 

 




YORUMLAR

  • 0 Yorum