Halkalı Ay Tutulmasının Burçlara Etkileri 6 ay sürecek

10 Ocak 2020 tarihinde 22:20 itibariyle Halkalı Ay tutulması Yengeç burcunda gerçekleşecek. Yılın ilk ve en önemli ay tutulması yolculuğu başlıyor. Bu yıl her zamankinden daha fazla göreceğimiz ay tutulmalarının ilkini gerçekleştiriyor gökyüzü. Geriye kalıyor 5 tutulma. Bu durum 6 aylık sürecek olan yeni bir serüven başlatıyor.

Halkalı Ay Tutulmasının Burçlara Etkileri 6 ay sürecek
10 Ocak 2020 - 18:22 - Güncelleme: 11 Ocak 2020 - 13:27

Hayatımıza yeni insanlar girebilir veya artık uzun zamandır kangren olmuş ilişkiler son bulabilir. Özellikle öncü burçlar olan Yengeç, Oğlak, Terazi ve Koç burçları daha fazla etki altında kalabilir. Bu tutulmaya yıl olarak baktığımızda 1952-1953 doğumlular, 1963-1964 yılında, 1972-1973 yıllarında doğanlar,1982-1983 doğumlular için ayrıca önem kazanmaktadır. Bu tutulma sonrası ilişkilerinizde her şey yerli yerine oturacaktır. Zaman içinde sizin farkındalığınız ve olaylara duyduğunuz bağımlılık farklılaşacaktır. Artık bazı şeylerden vazgeçmeyi öğreneceğiniz yeni bir dönem başlıyor. İş ve kariyer hayatınızda birtakım yükselişler ve teklifler sizleri heyecanlandırabilir.




2

Yaşamınızda zorlu bir dönemle karşı karşıya olabilirsiniz ve yönetilmesi zor olan geçişler arasında kalabilirsiniz. Bu dönem kendi karar mekanizmanızı harekete geçirmek pek kolay olmayabilir. Ancak cesaretinizi toplamalı karakterinizi, duygularınızı ve varlığınızın gerçek manasını daha iyi anlayabilecek iç aydınlanmaya erişmelisiniz. Kalbinizin sesini dinleyerek içinizdeki gerçek güce ulaşarak kendinizi keşfetmeye hazırlanın bundan sonraki yaşantınızda daha kararlı adımlar atarak içinizde var olan muhteşem güce inanın.




 

3KOÇ

KOÇ



Sevgili Koçlar, Yengeç burcundaki Ay Tutulması sizlerin 4-10.ev aksınızda gerçekleşiyor. Bu da kariyeriniz ya da aileniz ile ilgili önemli bazı değişimler içerisine girmeniz adına sinyaller veriyor. Ayrıca bir türlü harekete geçemediğiniz konularda harekete geçmeniz gerektiğini ve tembellik gibi gelen bu hissiyatı aşmak zorunda olduğunuzu anlamalısınız. İhtiyaçlarınızı karşılamak veya lüks alımlar yapmak arasındaki çizgiyi iyi seçmelisiniz. Gereksiz eşyalara para harcamaktan kaçının. Uzun zamandır hayatınızda var olan çözümsüz sorulara cevap bulabileceğiniz bir dönem içerisine ilerliyorsunuz. Bunları çözerken kendinizi gereğinden fazla anlatmak ya da bazı durumları açıklamak zorunda kalabilirsiniz.




4BOĞA

BOĞA 



Sevgili Boğalar, bu Ay Tutulması sizlerin 3-9. Ev aksınızda hareket etmektedir. Bu da sizlerin iletişimsel konularınızı, akraba veya kardeşlerle olan durumlarınızı, en yakın dostluklarınızı, seyahat ya da kısa vadeli projelerinizi bizlere anlatmaktadır. Uranüs gezegeninin sizin burcunuzda ilerlemeye başlamasıyla heyecan verici deneyimler olacağına işaret etmektedir. Hayatınızda aradığınız zenginlik, itibar ve onurlu işler içinde olma isteklerinizin gerçekleşmesi adına önemli fırsatlar sunabilir. Şu an bir şeyler sizler için ters gidiyor gibi gelse de değişimin farklı yönünü görüp bu alanla ilgili bir cesaret noktasına gidebilirsiniz. Hayalleriniz sabır, açık fikirlilik ve sıkı çalışma ile gerçekleşebilir. Hayatınızı değiştirme fikri sizi korkutuyor olsa da bu noktada en çok kendinize güvenmelisiniz. Bazen uzun vadeli başarılar için kısa vadeli memnuniyetlerden ödün vermek gerekmektedir. Kendinize olan güveniniz ve olumlu tavrınız, başarılı olmanıza yardımcı olabilecek insanlar üzerinde iyi bir izlenim bırakmanızı sağlayacaktır. Bu, inisiyatifinizi kullanmak ve gerçek ilerleme kaydetmek için iyi bir zamandır.




 

5İKİZLER

İKİZLER



Sevgili İkizler, Yengeç burcundaki Ay tutulma sizlerin 2-8 aksınızda gerçekleşecektir. Tutulma ile parasal ve finansal koşullarınız ön planda olurken aslında maddi olan dünyevi şeylere bağladığınız değeri sorgulayabilirsiniz. İşleriniz ile ilgili bir beklentiniz varsa, bu alanla alakalı bir çözümlenme yaşayabilirsiniz. Kariyerinizin en önemli dönemleri içindesiniz ve pes etmeden ilerlemeye devam etmelisiniz. Hukuksal ve mahkemesel konular içinde kendinizi bulabilirsiniz. Belki aileniz ile ilgili konular sizleri etkiledi ve nereye ait olduğunuzu sorguladınız. Kazanmak için rekabet arzunuz da beraberinde artıyor olabilir. Bunu kendi sınırlarınızı çizerek yapabilirseniz kazanan siz olacaksınız. Tutulma, hedeflerinizi belirlemek ve parasal problemlerinizi çözebilmek için harika bir dönemde olduğunun altını bir kez daha çiziyor. Finansal bir disiplin ve tutarlı davranışlar bu tutulmayı başarılı atlatacağınızın sinyallerini veriyor.




6YENGEÇ​​​​​​​





 

YENGEÇ 



Sevgili Yengeçler, bu Ay Tutulması sizlerin 1-7 aksınızda gerçekleşiyor. Bu demek oluyor ki evlilik, ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili konular oldukça önem kazanacak. Tabi ki bu sizin kendi hikayenize ve öykünüze göre anlam kazanacak. Sizin burcunuzda gerçekleşecek olan bu tutulmalar sizleri kadersel ve başarılı etkiler içerisine alacak. Yaşamı başka bir yönde değerlendirme ve kendi değerinizi önemseme fırsatı bu tutulma ile kapınızı çalıyor. Kariyerinizde dikkat çekici bazı değişimlere başlayacaksınız. Şaşırtıcı bir terfi veya hiç olmaz dediğiniz mevzularla ilgili bazı hızlı gelişmelere şahitlik edebilirsiniz. Eğer bir kariyer hikâyeniz yoksa bunu bu yıl baştan yazacak kadar şanslı etkiler içindesiniz. Ekonomik anlamda umutsuz ve kendinize güven duymadığınız bir dönemde olduğunuzu düşünebilirsiniz. Başarısızlık size göre değil. İsteklerinizin peşinden gitmek için artık cesur olun. İlişkileriniz bambaşka bir boyut kazanacak. Tam da bu alanda harekete geçmeniz gereken bazı noktalar olabilir. Üzerinizde bir takım baskı hissi oluşabilir. İlişkiniz, evliliğiniz ya da uzun zamandır yalnız olma dürtünüz gibi hangi durumu hayatınızda yaşıyorsanız bu anlamda kendinizi temiz bir sorguya çekeceksiniz. Hayatınızda büyük bitişleri veya yepyeni ilişkileri başlatabilirsiniz. Bu sizin o anki şartlarınız, iradeniz ve aklınızla ilişkili konularda vuku bulacaktır. Bu alanda sadece dikkat etmeniz gereken tek unsur, dürüst olmanız ve bir hatayı tekrar yapıyor olmamanızdır. Bu tutulma sonrası her şey sürükleyici ve sevgi duygularını çok yoğun olarak hissedeceğiniz bir dönem olabilir. Duygusal yakıtınızı idareli kullanmalı ve herkesten daha fazla duygusal gayret göstermelisiniz. Ekonomik anlamda biraz kendinizi daraltmalı ve tasarruflu olmalısınız.




 

7ASLAN​​​​​​​

ASLAN 



Sevgili Aslanlar; bu Ay tutulması sizlerin 6-12.ev akslarınızda gerçekleşmektedir. Bu durum sizleri sorumluluklarınız, iş hayatınız veya yeni hizmet etme alanlarınızda belirli yenilikler yapma noktasına götürebilir.Geleceğe yönelik planlarınızı, hedeflerinizi hayata geçirmek için harika bir ay içindesiniz. İlerlemeye başlayan Uranüs gezegeninin sizlere bildikleriniz dışında hareket etmeniz gerektiğini gösteriyor olabilir. İş ve sorumluluklarınızı artık bir düzene oturtma zamanı! Acı, genellikle daha büyük bir beklentiye uyum sağlama süreci sırasında ortaya çıkar. İşte siz bu süreci 2017-2018 yılı içinde tamamladınız. Artık organizmanız bu beklentiyi karşılamaya müsait bir şekilde gelişti. Dikkatinizi acı üzerine değil büyüme sürecine odaklarsanız bir daha aynı hatayı yapmazsınız. Bu transitler hayatınızda iyileştirme sürecini başlatıyor. Yeni iş imkanları ve yeni sorumluluklar sizi oldukça heyecanlandıracaktır. Yaşantınızı baştan aşağıya yapılandıran ve bakış açınızı iyileştiren güzel bir ay tutulması fırsatı olacaktır. Bunu pozitif yönde değerlendirirseniz başarılı olmama gibi bir şansınız asla olmayacaktır. Çalışıyor ve emek veriyorsunuz ama hiçbir şey elde yok gibi geliyorsa devam edin. İşte tam her şeyin değişmeye başlayacağı yola giriyorsunuz.




8BAŞAK​​​​​​​

BAŞAK 



Sevgili Başaklar; bu Ay Tutulması sizlerin 5-11.ev akslarınızda gerçekleşecek. Bu evler sosyal alandaki arkadaşlık ilişkilerini, hedefleri, hayata bakış açısını ve sevgiyi temsil eder. Sevgiyi ya da hayata karşı beklentilerinizi nereye, kime ve nasıl yönelttiğinizi yani potansiyelinizi sorgulayacağınız bir süreç içindesiniz. Aslında bu dönemle ilgili en önemli şey, partnerinizin sizden bağımsız bir kişilik gibi davranmasına karşı tepki vermeniz olabilir. İlişkinizin kalıcı mı yoksa geçici mi olacağını size söyleyen ilk işaretleri görmeniz mümkün. Bu sebeple ne kadar çaba sarf etmeniz gerektiğini ya da partnerinizin bu konuda gerçekten size destek olup olmayacağını da rahatlıkla anlayabileceksiniz. Bu bakış açınızı ortak iş yaptığınız ya da iş birliği içinde olduğunuz kişiler üzerine de yöneltebilirsiniz. Finansal yatırımlarınız gündemde olabilir. Eğer kariyeriniz ve hedefleriniz adına birtakım girişimleriniz var ise bu zamandan sonra önemli iş birlikleri söz konusu olabilir. Elinize uzun zamandır alamadığınız bir para geçebilir ya da taşınma, yer değişikliği gibi konular ön planda olabilir. Sonuç olarak uzun zamandır emek verdiğiniz konularda ilk meyveleri toplamaya başlayabilirsiniz. Kendinizi uzman olduğunuz alanda ispat etmeniz için harika etkiler söz konusu. Bu dönemi çok iyi değerlendirin.




 

9TERAZİ​​​​​​​

TERAZİ 



Sevgili Teraziler; Bu tutulma sizlerin 4-10.evlerinizde gerçekleşmektedir. Bu alan, kariyeriniz ve yerleşim alanınızda bazı marjinal değişimlere ilerlemek durumunda kalacağınızı göstermektedir. Özellikle 2009 yılından bu yana zorlanmalara başlayan Terazi burçlarının, bu tutulmayla zorlu günleri geride bırakmaları ve son düzlük içinde olmaları çok muhtemeldir.Artık gereğinden fazla değer verdiğiniz ve karşılığını görmediğiniz şeylerle yüzleşerek bunlardan ayrılma noktasında olacaksınız. Kariyerinizde dikkat çekici bir yükseliş kazanmaya başlayacaksınız. Beklenmedik bir terfi veya hiç olmaz dediğiniz mevzularla ilgili bazı hızlı gelişmelere şahitlik edebilirsiniz. Girişimsel bir projenizi bu Ay Tutulmasından sonra sunmak veya bir terfi istemek için iyi bir zaman. Aileniz veya aile büyükleriniz ile ilgili konular önem kazanacak. Taşınma, yer değişikliği gibi konular gündemde olabilir. Belki de gayrimenkul tercihleriniz ya da bununla ilgili fırsatlar bu ay gözünüze çarpabilir. Hızlıca alım-satım işlerine giriş yapabilirsiniz. Satürn gezegeninin kuralları içerisinde hareket etmek durumundasınız. Bu da siz, daha etik ve daha kurallı olmaya itecektir. Bu zamana kadar kendinizden gereksiz verdiğiniz şeyleri artık alma zamanı da diyebiliriz.




10AKREP​​​​​​​

 

AKREP 



Sevgili Akrepler, bu tutulma sizlerin 3-9.ev akslarınızda gerçekleşecek. İletişim becerileriniz, eğitim hayatınız, hedefleriniz ve idealleriniz üzerinde etkiler belireceği öngörülmektedir.Uranüs gezegeninin varlığını en çok sizler hissetmeye başladınız. Hayatınızda bir şeyler önemli bir değişime doğru ilerliyor olsa da kendi içinizde çözemediğini konuları artık çözüme ulaştırma fırsatı içinde olacaksınız. Özellikle evliliğiniz ve ilişkilerinizdeki bazı sorunların daha görünür hale geliyor olması sizleri farklı seçimler yapmaya yönlendirebilir. Tartışmalardan ve gerilimlerden kaçınmak için karşı tarafın düşüncelerini de değerlendirmelisiniz. Kariyerinizde bazı şeylerin olumsuz gittiğini düşünüyorsanız yöneticileriniz ya da ortaklarınız ile yapacağınız görüşmelerde uzlaşma sağlayarak içsel huzur yaşayacak ve iş hayatınızda bazı değişimlere gitmek için artık vaktin gelmiş olduğunu anlayacaksınız. Artık yaşamınızı güvenilir bir noktaya getirmekte kararlısınız. Bu Ay Tutulması sizler için daha kararlı ve hedeflerinize taşıyan bir güçte olacak. En azından içinizde dünyayı değiştirecek gücü hissetmeye başlayacaksınız. Önemli bir finansal karar, borç, alacak, kredi ya da önemli bir ortaklık söz konusu olabilir. Kendinize borçlu olduğunuz duyguların hesabını sorup boş yere karamsarlığa sürüklenmeyin. Kendinizle artık barış imzalayın. İnsanların sizden istedikleri şeyleri fazlasıyla vermekten çekinmeyin çünkü bu dönem size daha fazlasıyla geri dönecektir. Hayatınızı mükemmelleştirmek için kendinizi analiz eder ve özeleştiri yapabilirseniz kendinizle ilgili önemli detaylar yakalayabileceksiniz.




 

11YAY​​​​​​​

YAY 



Sevgili Yaylar, bu Ay Tutulması sizlerin 2-8.ev akslarınızda gerçekleşecek. Finansal ve ekonomik düzlemde önemli bazı değişimlere doğru ilerliyor olabilirsiniz. Aynı zamanda maddi anlamda kendinizi güvende hissetme veya ait olma duygunuzun ne noktada olduğunu bilmek gibi ihtiyaçlarınızı fark edebilirsiniz. Başkalarının kazancı ya da hukuksal işlerinizin toparlanması için bu noktada bir farkındalık yakalayabilirsiniz.8.evinizde gerçekleşen bu tutulma, özellikle hayatınızda başkalarına bağlı olarak yaptığınız işleri nasıl bir değişime götürebileceğini göstermektedir. Belki başkası sayesinde bir kaynaktan gelir elde etmek zorundasınız ve bununla bir yüzleşme içerisine girdiniz. Mesela, bu açılarda örnek bir harita şöyle bir durum deneyimlemişti: Kişi babasından emekli maaş alıyordu ve aynı zamanda bu tutulma ile birlikte sigortalı bir iş bulmuştu. Eğer işe girerse babasından aldığı emekli maaş kesilecekti ve kendi çalışması gerekecekti. Yani başkasının kaynaklarındaki bu bağımlılığından uzaklaşmayı öğrenerek kendine bir alan yaratmak durumundaydı. Bu örnekten yola çıkarak sizlerde hayatınızdaki öykünüze göre bir derleme yapabilirsiniz.



Birilerinden destek aldığımız kadar, başkalarına da destek olarak dengeyi sağlamamız gerekir. Aksi halde 8. evde yaşanan ağır bir transit etkisinin önayak olacağı yıkımın şiddeti hem maddi hem de manevi olarak size dönüşüm sağlayabilir. Bazı manevi dengeleri de yakalıyor olmanız gerekmektedir. Hedefleriniz artık ayarlanmış olmalı. Bu yeni tutulma döngüsünün ilk hasat zamanı. Hedeflerinize yanıt olarak duygusal ayarlamalar yapmanız gerekmektedir.




12OĞLAK


  •  

  •  

  •  

  •  

  •  



OĞLAK 



Sevgili Oğlaklar, bu tutulma sizlerin 1-7.ev akslarınızda gerçekleşecektir. Bu sizleri ilişkilerinizde büyük bir değişime taşımaya yönelik ilerleyecektir. Ortaklıklarınız ya da evliliğiniz ile ilgili büyük farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Evlilik kararı alabilirsiniz ya da var olan evliliğiniz ile ilgili bazı kararlar verebilirsiniz. Kendi hayatınızda artık yüklerden kurtulmak ve daha sade olmak isteyebilirsiniz. Önemli bir gerçeklik hayatınızı değiştirme noktasına getirebilir. Evliliğiniz ya da ilişkilerinizde bambaşka biri olma kararı içinde olabilirsiniz. Ne yapmak istediğinize iyi karar vermelisiniz. İnsanları güvenilmez bulduğunuz bu dönemde, sert tepkiler vermemelisiniz. İnsanları hayatınızdan çıkartıyor olmak bir çözüm değildir, aksine bunları yönetiyor olmanız gerekecektir. Büyük olasılıkla yaşayacağınız başarı çok kolay gelmeyecek ama bu Ay Tutulması ile biraz olsun emeklerinizin karşılığını aldığınızı görüp motivasyon kazanmaya doğru ilerleyeceksiniz. Kişisel ve mesleki gelişiminizde ekstra yükler ve sorumluluklar ortaya çıkabilir. Bu belki önemli bir işin başına gelmek gibi olabilir ya da yurtdışı alanında büyük bir iş girişimine kalkışmanız da olabilir. Sizler için Plüton oldukça devrede ve tüm gücünü göstermektedir. Sizler de yeni oluşumlar içerisine ilerliyorsunuz. Zaten bunu son bir yıldır oldukça fark ettiniz. Her şeyi yıkıp yeniden inşa etmek durumunda kaldığınız olaylar yaşadınız ama olsun sizler en güzel şekilde bunlarla başa çıktınız. Belki evlat sahibi olma fikri içindesiniz, belki de evlenmek ya da evliliğinizi bitirmek gibi konular gündeminizde. Hayat öykünüzde ne varsa sizler için bu çok önemli bir noktadadır. Gelecekle ilgili umut ve hayallerinizi tezahür ettirmek için hedefler belirleyin. İlişkiler, birlikte gelecekteki mutluluğun ortak bir vizyonundan yararlanır. Mutlu olmadığınız yerde durmayın.




 

13KOVA


  •  

  •  

  •  

  •  

  •  



KOVA 



Sevgili Kovalar, bu Ay Tutulması sizlerin 6-12.evlerinizde gerçekleşmektedir. Sizden gizlenen bazı olayları öğrenmeniz ya da yaşama karşı sorumluluklarınızın sınandığı bir dönem içinde olabilirsiniz. İş yeri değişikliği ya da terfi gibi konular gündeminizde olabilir. Sorumlu olduğunuz bazı şeyleri zor koşullarda yapma durumunda kalıyor olabilirsiniz.Bu tutulma ile beraber günlük hayatın düzenini sağlamak ve size gereksiz yük olan şeylerden artık uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Hayatınızda sanki daha iyi şeyler yapabilirmişsiniz ama buna bir türlü kimse izin vermiyor gibi hissediyor olabilirsiniz. Bu yüzden artık özgürleşme isteğiniz size yeni işler yapma imkânı sunuyor olabilir. Size geri kazanım getiren işlere yöneleceksiniz. Belki de hobilerinizden para kazanma yoluna gideceksiniz. Sağlıklı beslenme veya spor gibi konularda göstereceğimiz gayret yüzünüzü güldürebilir. Kendi beden sağlığınıza önem vermelisiniz. Hem bedensel sağlığınız hem ruhsal sağlığınız için yaşam biçiminizi düzene almalısınız. Bu tutulma ile beraber iş ortamınızda tahammül edemediğiniz insanlara ya da dedikodulara karşı dikkat etmelisiniz. Sizler her ne kadar barışçıl ve uzlaşmacı insanlar olsanız da hayat bu noktada oldukça sizleri sınadı. Sizler dedikodudan uzak ve toplumsal hizmet odaklı işler içinde olmayı ne kadar istediyseniz olaylar hep bireysel veya şahsi boyutta gerçekleşti. Şimdi zaman, kendinizi toplumsal alanda göstermek ve iyi bir başarı yakalama zamanı. Size yük olan hiçbir iş arkadaşınızı çekmek veya idare etmek zorunda olmadığınızı görebilirsiniz. Bu belki de sizin çalışanınız da olabilir. Sizi ruhsal anlamda inciten ve yoran şeylerden artık kaçıyorsunuz. İlişkilerde de kendinizi toparlama zamanı diyebiliriz. Artık sizi yoran ve üzen şeylerden uzak durmalısınız. 2018 yılı bu konuda size önemli dersler vermiş olmalıdır.




14BALIK​​​​​​​

BALIK 



Sevgili Balıklar, bu Ay Tutulması sizlerin 5-11.ev akslarınızda gerçekleşecek. Yaşam içinde kendinize ne kadar zaman ayırdığınızı sorguladığınız ve yaşamı daha eğlenceli bir yönden görmek istediğiniz bir tutulma yaşarken hayatın size sunduğu sürprizlere de hazırlıklı olmanızı tavsiye edebiliriz. Bu tutulma etkisi, sizleri aşk ve ilişkileriniz ile ilgili konularda önemli gelişmeler içerisine alabilir, aile veya çocuklarınız ile ilgili konularda birtakım kararlar vermek ve bunlarla ilgili yeni oluşumlar içerisine girmeniz gerekebilir. Yeni bir meslek seçimi veya yeni bir eğitim kararı içinde olabilirsiniz. Sağlığınız ile ilgili bazı konularda şüphe duyduğunuz şeyleri çözmek ve tedavi olmak isteyebilirsiniz. Evliliğinizde belki de partnerinizden beklediğiniz arzuyu, sevgiyi ve şefkati görebileceğiniz bir süreç içerisinde girebilirsiniz. Huzur arayışınız artabilir ve ailevi konularda uzlaşma içinde olmak isteyebilirsiniz. Sizlerle küs olan veya herhangi bir sebepten sizi incitmiş insanlardan bazı özürler ya da pozitif geri dönüşler almanız mümkün olabilir. Parasal konular uzun zamandır sizleri yormuş olsa da bu tutulma sonrasında evdeki hesap çarşıya uymaya başlayabilir.Bu tutulma ile beraber, elinizden bazı mülklerinizi ya da maddi konularınızı çıkartmak isteyebilirsiniz. Belki de geleceğe yönelik yatırım yapma ve güvence duyma istekleri içerisine girebilirsiniz. Yeni parasal kazanımlar için yeni yollar denemek ya da hobilerinizden ilk kazancınızı elde etme fırsatına ulaşabilirsiniz. Bu tutulma sizler için oldukça olumlu olacaktır. Bunu hem para kazanmak hem de ilişkilerinizde belli sınırlar ya da kendi kurallarınızı koymak adına değerlendirmelisiniz. Kendinizi artık daha fazla ifade etmek ya da becerilerinizi daha fazla sunmak isteyeceksiniz. Bekar olanlar için iyi haber, uzun zamandır bekledikleri bir aşkı yakalama fırsatı içinde olabilirler.Eğitimsel konular ya da ticaret ile ilgili işlerle uğraşıyorsunuz bu noktada büyük başarılar içerisinde olabilirsiniz. Bu tutulma ile beraber kendinizi geliştirme ve kendi yeteneklerinizi ortaya koymak adına bir şeyler yapmalısınız. Finansal anlamda kendinizi köşeye sıkışmış gibi hissedebilirsiniz. Ekonomik yanılgılara ve beklentinizi karşılamayacak yatırımlara karşı dikkatli olmalısınız. Maddi süreçlerinizi en az hasarla atlatabilmek için ölçülü ve makul harcamalar yapmalı, bir sonraki adımlarınızı planlayarak atmalısınız.



Kaynak fotoğraflar: iStock


Hurriyet

YORUMLAR

  • 0 Yorum