Hande Doğandemir ile Onur Tuna aşk mı yaşıyor?

Şimdilerde 'Annemizi Saklarken' adlı dizide rol alan Hande Doğandemir'in yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıktı. Meslektaşı Onur Tuna ile birlikte olduğu söylenen oyuncunun telefon kılıfındaki fotoğraf detay, aşk iddiaları güçlendirdi.

Hande Doğandemir ile Onur Tuna aşk mı yaşıyor?
11 Ocak 2022 - 08:14

Uzun süredir hayatlarında kimse olmayan Hande Doğandemir ile Onur Tuna’nın yeni bir aşka yelken açtığı öğrenildi. Ortak dostları sayesinde tanışan çiftin arkadaşlığı, kısa sürede ilişkiye dönüştü.

  • İKİ HAFTALIK AŞK

İKİ HAFTALIK AŞK

Yaklaşık iki haftadır birlikte olan çiçeği burnunda sevgililerin, çevrelerine mutlu olduklarını söylediği konuşuluyor. İkilinin Zekeriyaköy ve Cihangir’de arkadaşlarıyla beraber sık sık eğlenceye çıktığı da söyleniyor.

  • TELEFON DETAYI GÖZDEN KAÇMADI

TELEFON DETAYI GÖZDEN KAÇMADI

Aşk iddiaları magazin kulislerinde konuşulurken Doğandemir'in önceki gün paylaştığı fotoğraftaki detay dikkatlerden kaçmadı. Telefonunun arkasındaki fotoğrafta görünen kişinin Onur Tuna olduğu iddia edildi.

  • YAĞIZCAN KONYALI İLE AŞK YAŞADIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

YAĞIZCAN KONYALI İLE AŞK YAŞADIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

Öte yandan Hande Doğandemir geçtiğimiz aylarda da 'Daha İyi Bir Yarın' filminin setinde tanıştığı, kendisinden 6 yaş küçük oyuncu Yağızcan Konyalı ile aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme gelmişti.

  • ÖYLE BİR ŞEY YOK

"ÖYLE BİR ŞEY YOK" 

Çıkan haberlerin ardından açıklama yapan Hande Doğandemir, "Öyle bir şey yok arkadaşlar. Birçok dedikodu çıkıyor hangi birini yalanlayayım? Hayatımda kimse yok, olursa niye saklayayım ayrıca?" ifadelerini kullanmıştı.

  • AŞKI BİR İHTİYAÇ OLARAK GÖRMÜYORUM

"AŞKI BİR İHTİYAÇ OLARAK GÖRMÜYORUM"

Geçtiğimiz aylarda kendisine dair merak edilenleri MAG okurlarıyla paylaşan Hande Doğandemir, "Aşk sizin için ne ifade ediyor?" sorusunu yanıt vermişti.

  • Hande Doğandemir ile Onur Tuna aşk mı yaşıyor

Güzel oyuncu, "Aşka çok büyük anlamlar yüklemiyorum ve bir ihtiyaç olarak da görmüyorum. Hayatın bir parçası aşkı da zaten bir başkasına duyulan his olarak özetleyemem. Birçok şeye karşı olan tutkumuz, benim için bu da hayatın bir parçası” ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum