Hangi ülkede nasıl erkekler çekici bulunuyor?

En azından erkekler için evrensel güzellik standartları diye bir şey olduğunu düşünebilirsiniz, ama yanılıyorsunuz. Hollywood biraz beynimizi yıkamayı başardı, ama tam anlamıyla değil. Hala erkeklerde beğenilen özellikler ülkelere göre farklılık gösterebiliyor. Gelin birlikte bakalım

Hangi ülkede nasıl erkekler çekici bulunuyor?
19 Nisan 2021 - 15:43 - Güncelleme: 20 Nisan 2021 - 09:21

ABD 

Öyleyse en bariz olanı olarak Amerika ile başlayalım. Hepimiz türünü biliyoruz. Buradaki erkekler için güzellik standardı oldukça tipiktir; büyük, güçlü, görünür kasları olan (büyük kollardan ve ideal olarak karın kaslarından bahsediyoruz), uzun ve tatlı saçlara sahip erkekler. Moda söz konusu olduğunda, ABD erkeklerden pek fazla şey beklemiyor. Flanel gömlek veya tişört ile güzel bir kot pantolon yeterli olacaktır.


2İsveç

İsveç 

Vikinglerin zamanı İsveç'te çoktan geride kaldı. Bu günlerde İsveçli kadınların gözünde çekici görünmek için, erkeklerin oldukça uzun ve ince, sarı saçlı, açık renkli gözlü ve keskin elmacık kemikli olması gerekir. Bu soluk ten ve mavi gözlerin arkasındaki biraz hüzün İsveçliler için çok açık hedef.

3Birleşik Krallık

Birleşik Krallık 

İngiliz kadınları etkilemek için erkeklerin Tom Hiddleston veya Benedict Cumberbatch gibi görünmesi gerektiğini söyleyebiliriz. İnce, tercihen uzun ve çok maço olmayan güzel bir saç kesiminden bahsediyoruz. Aslında buradaki kızlar, erkeklerin duygularıyla temas halinde olmasını severler. Çekici İngiliz erkekler ya temiz traşlı ya da hafif kirli sakallı; gür sakallar burada pek popüler değil. Biraz daha havalı olmak istiyorsanız, dövmeler güzel bir bonus.


4Avustralya

Avustralya 

Avustralyalı erkekler dünyanın en çekici erkekleri arasında kabul edilir. Uzun, kaslı ve bronz; beğenmemek mümkün mü? Sıradan bir sörfçünün Thor ile karıştığını düşünün. Bununla birlikte, tüm Avustralyalılar genetik olarak Hugh Jackman veya Hemsworth kardeşler kadar şanslı değildir, bu nedenle benzer bir görünüm elde etmek için spor salonunda çok zaman geçirirler.

5İtalya

İtalya 

İtalyan erkekler etkilemek için giyinmek zorundadır. Manken gibi görünmek zorunda değilsin ama bir film yıldızı gibi giyinmek zorundasın. Buradaki kadınlar, erkeklerinin şık ve tarz olmasını seviyor. İtalyan erkekler de kozmetik prosedürlere ve manikürlere yabancı değiller. Yüz kılları burada popülerdir, ancak düzgün bir şekilde kesilmesi gerekir, vahşi sakallar tercih edilmez.


6Hindistan

Hindistan 

Hindistan’ın çekici erkek fikri Bollywood filmlerinde çok belirgindir. Titizlikle jölelenmiş saçları ve kirli sakalları olan kaslı adamlar. Göğüs kaslarını göstermek için düğmesiz gömlekler neredeyse zorunludur. Ve ilginçtir ki, Hintli erkeklerden vücutlarındaki fazla kılları almaları için ağda yaptırmaları bekleniyor.

7Güney Kore

Güney Kore 

Erkek güzelliği için Güney Kore kriterleri, şimdiye kadar konuştuğumuz ülkelerden büyük ölçüde farklıdır. Toksik erkekliği reddeden ülke burası. Burada büyük iri kaslar veya kalın sakallar görmeyeceksiniz. Bunun yerine, buradaki erkekler ciltlerini pürüzsüz ve yumuşak tutmak için çok çaba sarf edecek, aynı zamanda modaya çok önem verecek ve popüler markalara iyi para harcayacaklar. Kapatıcı, göz farı ve hatta dudak parlatıcısı gibi şeyler de Güney Kore'deki erkekler için çok teşvik ediliyor. K-pop idollerini gördünüz mü? Burada erkeklerin uğraştığı şey bu.


YORUMLAR

  • 0 Yorum