Hasan Arat'ın 12 milyon euro'luk Musrati transferi hakkında olay sözler: Çöp tenekesi

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinden sonra SkySpor kanalında Hasan Arat hakkında çok sert ifadeler kullanan Batuhan Karadeniz, 12 milyon euro'luk transfere parantez açarak 'Bu futbolcuyu çöp tenekesine atın teneke kabul etmez' sözlerini sarfetti.

Hasan Arat'ın 12 milyon euro'luk Musrati transferi hakkında olay sözler: Çöp tenekesi
28 Nisan 2024 - 10:04

Süper Lig'in 34. haftasında Fenerbahçe ezeli rakibi Beşiktaş'ı Batshuayi ve İrfan Can Kahveci'nin golleriyle 2-1 yendi. Mücadelenin ardından Batuhan Karadeniz'in yorumları olay yaratırken, Beşiktaş'ın eski forvetinin Hasan Arat hakkında kullandığı ifadeler oldukça dikkat çekti.

PSG'LE GÖRÜŞÜYORUZ DEDİNİZ NE OLDU!

Başkan Hasan Arat seçilmeden önce 'dünya yıldızları gelecek' dedi gelen adam Musrati. Bu adamı çöp tenekesine at çöp tenekesi kabul etmez. Top Fred'in ayağından çıktıktan sonra oyuncunun ayağına sallamak ne demek? Bu adama 12 milyon euro verildi. PSG başkanıyla görüşüyoruz dediniz, Talisca ile konuşuyoruz dediniz, kulübü menajerlere teslim etmeyeceğiz dediniz menajerlere verseydiniz yetkiyi kulübü bu hale getirmezlerdi. İki futbolcuya 22 milyon euro verdiniz. Aboubakar'ı neden affettiniz, kulübede otursun diye mi? Oturdukça prim veresiniz diye mi?

gmlqqrixyaaby5y.jpg

SENİN VİZYONUN İSMAİL KARTAL SAYIN ALİ KOÇ

Ali Koç'a soru soruluyor 'başkan olursanız Ersun Yanal'ı mı getireceksiniz?' Başkan aşağılayıcı bir tavırla 'siz beni vizyonumu anlayamadınız galiba' diyor. Evet başkan senin vizyonun İsmail Kartal.

TADİC TAM BİR BALON

İsmail Kartal bu galibiyeti kendine yazmasın. 250 milyon euro'luk takım bu kadar frenlenerek oynayamaz. Bu takımın el frenleri İsmail Kartal ve Tadic'tir. Tadic acayip bir balon, bir tane dribling yapmaz, bir tane şut atmaz, sahada hiçbir şey yapmıyor ama o kadar çok şey yapıyor gibi görünüyor ki, eli belinde oynuyor resmen.

gml8qnixmaavpqa.jpg

ALİ KOÇ SÖZÜ DİNLENSİN DİYE İSMAİL KARTAL'I GETİRDİ

Beşiktaş'ı bu hale düşürenlere hakkımı helal etmiyorum. 90 dakika boyuncu bu taraftar Muleka'yı izliyorsa hakkımızı helal etmiyoruz. Necip ofsaytı bozuyor adamın zaten yetenekleri belli çok fazla bir şey beklememek lazım ama İsmail Kartal'ın elindeki kadro öyle değil. Peki İsmail Kartal neden panik yapıyor? Çünkü belli bir oyun planı yok, oyun planı olmayan hoca panik yapar. Ali Koç sözünü dinletebileceği İsmail Kartal'ı Fenerbahçe'ye getirdi. Geçtiğimiz sezon Jorge Jesus'la büyük sorunlar yaşamıştı, bence İsmail Kartal'ın gelme sebebi bu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum