Hayatın her alanında tahribatı hakimdir

MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuşuyor.

Hayatın her alanında tahribatı hakimdir
04 Ocak 2022 - 10:42

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'de gerçekleşen grup toplantısında gündemi değerlendiriyor.

Bahçeli'nin satırbaşları şöyle:

Tehditlerle başa çıkabilmek, maruz kaldığımız tehlikeleri her cephede karşılayabilmek için dört başı mağrur bir tarih şuuruna ve Millet sevgisine sahip olmamız lazımdı. Yaşadığımız her anın bizlere vermiş olduğu derslerle kimin dost kimin düşman olduğu anlayabilmeliyiz.

Mensubiyetinden onur duyduğumuz bir Milletimiz vardır. Elbette sorumluluklarımız ağırdır.

2021 yılı koronavirüsün gölgesinde geçmiştir. Sürekli mutasyona uğrayan virüsün en son şekli Kasım ayı ortasında ortaya çıkmıştır. 70 kat bulaşıcılığı ile bilinen Omicrondur. Maalesef salgın tüm dünyayı vahim ölçülerde etkilemektedir. Dünya genelinde koronavirüs nedeniyle vefat sayısı 5.5 milyona dayanmıştır. Sadece insan ve toplum sağlığı değil, ekonomiden ticarete, diplomasiden siyasete kısaca hayatın her alanında virüsün tahribatı hakimdir. Ülkemizde vaka sayılarının artış trendinde olması, bir başka üzerinde durulması gereken bir husustur. Hiçbir şey yokmuş gibi hareket etmek, kuralları yok saymak çok risklidir.

Sağlıkçılarımız fedakarca ve özveriyle çalışmaktadır. Özellikle maaşlarındaki iyileştirmeyi de süratle iyileştirmemiz şarttır. Salgının gündemimizden tamamen çıkması el birliğiyle, güç birliğiyle ve kurallara uymakla daha mühimi aşı seferberliğinde beklenen seviyeye çıkmakla sağlanacaktır.

2022 yılının bir yandan korona illetinden kurtuluş için ümit verici bir yıl olması diğer yandan da bu virüsün ardından yeni dünya mimarisine hazırlık dönemi olarak geçmesi samimi dileğimdir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum