Haydar Dümen'e sorulan yeni sorular

Haydar Dümen okurlarından gelen soruları cevapladı. Takipçilerinden gelen birbirinden ilginç soruları bakın Haydar Dümen nasıl yanıtladı! İşte Haydar Dümen'in hayranlarından gelen sorulara verdiği yanıtlar...

Haydar Dümen'e sorulan yeni sorular
20 Ekim 2019 - 11:02 - Güncelleme: 20 Ekim 2019 - 18:49


 
BÖYLE SORU YOK!

BÖYLE SORU YOK!



 

İsteğimiz hiç bitmiyor

25 yaşındayım, cinsel isteğim bitmiyor. Kız arkadaşımda çok istekli. Her sabah 6’da uyuyoruz. Ayda 70-80 kere ilişkiye giriyoruz. Kendimi tutamayışıma nasıl engel olurum?

CEVAP

Değerli okurum, ağzına çam sakızını aldın, paramparça edene kadar çiğnedin. Sonra parçalar birbirine kenetlendi taa ki mekanizma yerine oturuncaya kadar devam ettin. Sakız kıvama geldi ve lafa söze fazla fırsat vermedi.

Benden uyarı: Bu böyle kaç yıl devam eder? Sistemin tümünü zevke odaklamışsın. Atın gemini biraz çekiver. Çünkü ileride de işine yarayacak. Şimdi süper marka bir arabayla gidiyorsun. Kısa zaman sonra külüstürle yola devam edeceksin. Frene basıver, bazen de yanında yatıver.

 






GÜNÜN SORULARI

GÜNÜN SORULARI



 

Kız ilişkiye girmemiş

Nişanlım 26 yaşında ve hiç ilişkiye girmediğini söylüyor. Sizce doğru mu? Değerli okurum, neden yanlış ve yalan olsun ki?

CEVAP

Nişanlın hakkında soru sorarken kendinden hiç söz etmiyorsun. Yani sen bulunmaz Hint kumaşı mısın? Senin bilgi yelpazen nasıl? Kız kendinin olunca kimse ortalıkta böyle konuşmaz. Komşu kızı olunca ham hum söylenilir. Senin gibi birinin eline düştüğü için vay kızın haline. Hadi kendine gel, kendini çok pohpohlama. Elbette hiç ilişkiye girmediği doğrudur.

 






 



 

İkimiz de istemiyoruz

40 yaşında kadınım. 21 yıldır evliyim. Kocamla 2-3 aydır ilişkiye girmiyorum. Canımız istemiyor. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Sevgili okurum, at koşar, koşar bir süre yorulur, dinlenir. Ama yeniden koşar. Önemli olan dinlenme süresidir. 6 ay, 1 yıl dinlenirse tembelliğe alışır. Ama 10-15 gün ona yetmeyebilir. Görüşüm dinlenme süresi 3 ay olabilir. Bir Arap atasözü var; ‘Bir kuyudan ne kadar su çekersen kurur, hiç su çekmesen de kurur’ derler.

Siz hiç su çekmiyorsunuz. Fanteziler eşine yardım edebilir. O harekete geçerse belki sen ona uyabilirsin. Ufak geziler, romantik ortamlar hepsinin olumlu etkisi vardır.

 






 



 

Birden boşalıyorum

18 yaşındayım. En fazla 3-4 gün mastürbasyon yapmasam durup dururken boşalıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, gün aşırı ritme gir. 6 ay sonra 2 günde bire geç. Sanırım 1 yıl sonra müjdeli bir mail atarsın, yan gelir yatarsın.

 






 



 

Ya hamile kalırsa?

18 yaşındayım. Kız arkadaşım da 19 yaşında. Sevgilim ilişkiye girmek istiyor, ben hamile kalır diye korkuyorum. Sanırım penis boyum biraz büyük. Kız ilişkiye girsek acı çeker mi?

CEVAP

Değerli okurum, kendinden önce kızı düşündüğün için seni kutlarım. Bu tempoda 1 yıl devam edersen, sana madalya takarım. Kızın vicdani sorumluluğunu alma. Bugün böyle düşünür, yarın bin pişman olur. Ama sen onun yanlışına ortak olursan sorunlar yaşarsın. Gerisi size kalmış.

 






 



 

Kadınlardan korkuyorum

28 yaşındayım, yıllar önce ilk denememi genelevde yaşadım. Ama başarısız oldum. Bu nedenle de kadınlardan uzaklaştım. Korkumu yenemiyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, genelevde cinsel birleşme sağlanması zordur. Bu bir kural. Kadınlardan uzak durman senin psikolojinin cinsel yanını kilitlemiş. Kadınlara yaklaşman kolay değil. Korku ve heyecanın olduğu yerde sertleşme sorunu ortaya çıkar. Sertleşmeme bir zaman dilimi sonucunda koşullanmaya dönüşür. Penisin dediği olur. Tedavisi: Evlen. Korkulacak bir sorun çıkmaz.

 






 



 

Kilom yüzünden mi?

20 yaşındayım, biraz kiloluyum. Penisimin ereksiyon hali 14 santim. Sorun yaşar mıyım?

CEVAP

Tabii yaşarsın tombişim. Ama sandığın yerden değil, kalın bedenden yaşarsın. Kasıktaki yağ birikimi penisini biraz yutuyor. Daha da yağlanırsan o neredeyse kaybolur. Penisinin boyu ideal. Ama o göbek, o bel, o popo, o baldır durmadan telgraf çekiyorlar damar sertliğine, tansiyona. Hemen kilo var.

 






 



 

Kan gelince korktuk

Dün sevgilimle ilişkiye girdik. Ondan kan geldi. İkimiz de korktuk. Yardım edin.

CEVAP

Madem korkacaktınız niye bilmediğiniz yollara daldınız? Yani hayati tehlikeler de olabilir. O zaman ne yapacaktınız? Bir vajinal yırtık olsa, kızın acilen kliniğine kaldırılması gerekir. Bu şoku hayat boyu unutamazsın. Hem acemisiniz hem de gladyatörler gibi arenaya iniyorsunuz. Bir daha duymayayım.

 






 



 

Hakim olamıyorum

19 yaşındayım. Penisime hakim olamıyorum. Olur olmadık yerlerde hareketleniyor. Ne yapacağımı bilmiyorum.

CEVAP

Değerli okurum, atı dizginle. Bu kısmen senin elinde. Yani bu yol beyinden geçer. İkinci yol ise giysilerine dikkat et, belli olmayacak bir giyim tarzı bul.

 






 



 

Onlara hayranım

20 yaşındayım. Mastürbasyonda erken boşalıyor, zevk almıyorum. Bir de kadınlara hayranım. Bir kadın görsem hemen onunla ilgili hayaller kuruyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Okurum, mastürbasyonda geç boşalmayı öğren, kendini tut. Hareketlere ara ver, başka şeyler düşün. Kızlara hayran olman doğal. Onlara zarar verme yeter. Aslında en güzeli odur. Ah bir de ölçüyü bilebilseniz.

 






 



 

Kocam beni aldatırsa?

27 yaşında kadınım. 3 yıldır evliyim ama eşimle 3 ayda bir ancak ilişkiye girebiliyoruz. Çünkü benim çok ağrım ve sancım oluyor. Eşimin bu yüzden beni aldatmasından korkuyorum. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Sevgili okurum, vajinada iltihap yoksa, bu sıkıntılı birleşmeleri hallederiz. Eşinin seni aldatıp aldatmayacağı bir bilmece. Önünde çözülecek sorun varken bir sonrakine geçmen yanlış olur. Yani üzülürsün. Cinsel yaşamınızın düzene girmesinden yanayım.

 






 



 

Kız yemin ettirdi

18 yaşındayım. Kız arkadaşım, evlenene kadar mastürbasyon yapmamaya yemin ettirdi. Acaba buna dayanabilir miyim?

CEVAP

Değerli okurum, o tür yeminlerin geçerliliği yoktur. İçinden geldiği gibi davran. Yaparsan yaparsın ama ona “Asla yapmıyorum” de.

 






 



 

Neden zarım kanamıyor?

Erkek arkadaşımla çok kez ilişkiye girdik ama kanama olmadı. 3 kere doktora gittim, kızlık zarının normal olduğunu söyledi. Esnek değilmiş. Ama kanama olmadı, neden?

CEVAP

Değerli okurum, Haydar Hocan, doktorların teşhislerini onayladı. Gözün aydın mı dese, geçmiş olsun mu dese, karıştırdı.

 






 



 

Sertleşmiyor

24 yaşındayım, bazen sertleşme sorunu yaşıyorum. İki kadınla olmaya çalıştım ama başarılı olamadım. Evlendiğimde sorun çıkacak diye korkuyorum. Yardımcı olun.

CEVAP

Değerli okurum, evlendiğinde her erkek gibi sorun yaşayabilirsin. Ama bu sorunlar kalıcı olmaz. ‘Dereyi görmeden paçayı sıvamak’ deyimi burada geçerli. Yani önüne yemek konulsun, kaşık mı, çatal mı kullanacaksın ya da iştah şurubu mu içeceksin bakalım.

 






 



 

Nasıl atlatırım?

24 yaşında kızım. 2 yıldır sevgilim var. İlk kez ilişkiye girdik, çok korktum, birkaç damla kan geldi. Zar yırtılmış mıdır? Yeniden ilişki beni korkutuyor. Bu korkuyu nasıl atlatabilirim?

CEVAP

Sevgili okurum, kızlık zarı yırtıldı. Korktuğun için kasıldın. Kasıldığın için acı çektin. İleride korkun azalır, kasılmamayı öğrenirsen, eşin de becerikli davranırsa en azından ilk ayları, yılları sert seks değil, senin arzularına uyarak yaşarsanız uyum sağlarsanız böylece her şey yoluna girer.

 





GÜNÜN SÖZÜ

GÜNÜN SÖZÜ



 

Akıl akılla karşılaşınca ya dövüşür, ya sevişir. H.D.

POSTA

YORUMLAR

  • 0 Yorum