Haydar Dümen'e sorulan yeni sorular

Erkekler mastürbasyonla erken yaşlarda tanışıyor ve onu seviyor. Bazıları sayıları öyle abartıyor ki evlilik yıkılacak hale geliyor. Beyler, kendinizi banyoya kapatıp eşini üzmeyin. Bu alışkanlığınızı frenleyin ki kimse mutsuz olmasın.

Haydar Dümen'e sorulan yeni sorular
12 Ekim 2021 - 21:14

Sevgilim zevk almıyor

Penisim sürekli ereksiyon halinde. İlişki sırasında 5 kez boşalabiliyorum. Bu rağmen partnerimi memnun edemiyorum, hiç zevk almıyor. Ne yapabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, her kadın zevk alamaz. İlle de olacak diye bir şey yok ki. Bu bünye olayı. Kadının zamana ihtiyacı var. Bir de senin onu duygusal bakımdan hazırlamana. Olayın romantik ve sevgi düzeyine çıkarmanın da ustalığı sana bağlı.

Penisi küçültür mü?

25 yaşındayım. Cinsel hayatım yok denecek kadar az. Her gün bir kez mastürbasyon yapıyorum. Bunun zararı var mı? Mastürbasyon penisi küçültüyor mu?

CEVAP

Değerli okurum, mastürbasyon penisi küçültmüyor. Ama ortalama 10 yıl yapılan mastürbasyon kadınlara karşı deneyim ve başarı oranını küçültüyor. Sonunda acemilik çekebilirsin. Mastürbasyon sayını azaltabilirsin. Daha önemlisi kadına transfer olma zamanın gelmiş ve geçiyor.

Bu haber ilginizi çekebilir: Evliliği kurtaran ameliyat

 

 

Erken boşalıyorum

32 yaşındayım ve bekarım. Hiç evlenmedim. Benim sorunum erken boşalma. Bu sorunu nasıl çözerim?

CEVAP

Değerli okurum, evlendiğin zaman çözümünü buluruz, hiç merak etme.

Kızlar istemiyor

18 yaşındayım. İki yıl önce penis büyütücü ilaç ve kremler kullandım; ölçü 20 santime çıktı. Hiçbir kız benimle ilişkiye girmek istemiyor. Acaba neden benden korkuyorlar? Ne olur bana bir yol bulun.

CEVAP

Değerli okurum, büyük penis konusunda bir tedavi yapılamıyor. Senin yaşın küçük. Penisin normal boyutlarda bile olsa, Hocan sana ilişkiyi önermiyor. İlişki sorumluluk demektir. Bu yaşlarda duygusal ve estetik bölümü unutmadan arkadaşlık her iki taraf için de iyidir. Çünkü bütün umudumuz sizlersiniz, ona göre yavrum.

 

 

 

Rüyama giriyor

25 yaşındayım. Kızları ikna ediyorum, her şey yolunda gidiyor. Birlikte eve geliyoruz. Ama kızlar benimle ilişkiye girmiyor. Bu durum rüyalarıma giriyor. Ne yapacağım?

CEVAP

Eve gelen kızlar ha! Okurum, senaryosu benden, artistliği senden işte bir dizi film konusu. Tüm gençler ekranın karşısında dizi dizi olurlar. Acaba bu kızlardan hangisine “He!” dedirtecek, biz de o yöntemi öğrenelim diye dizikolik olurlardı. Senaryoyu 2 yıllık planda akıtırım da bu kızların eve neden geldiklerini bulabilsem var ya, Einstein’ın formülü bulması gibi ben de bir buluşa imza atar, tarihe geçerdim.

Nefesim daralıyor

26 yaşındayım. Mastürbasyon yaparken ya da cinsel ilişkiye girip boşaldığımda kalbim çok hızlı atıyor ve nefes darlığı çekiyorum. Pek çok kez doktora gittim ama sorun yokmuş. Bu durum yüzünden cinsel hayatım bitti sayılır. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, psikolojik bir sorun bu. Önemli olan kaynağına inmek. Şimdi bu olayın analizini yapayım: Sen ilk gençlik yıllarında mastürbasyon yaparken az kaldı ailene yakalanıyordun. Çok korktun, panikledin. Bu olay beyninde iz bıraktı ve oraya kazık çaktı. Şimdi her mastürbasyonda o heyecan ve korku merkezini tetikliyor, sorunun ondan. Bak oğlum, düşüncemi aktardım. Bırak bu fikir uzaklaşsın senden. Gerekirse bir psikiyatristten yardım al.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum