Hollywood yıldızlarının ilginç güzellik sırları

Hollywood ünlüleri kozmetik teknolojilerinde genel olarak en yeni buluşları test eden, dünyanın geri kalanının sadece hayalini kurduğu tüm modern güzellik uygulamalarına erişen ilk kişiler olmalarıyla biliniyor.

Hollywood yıldızlarının ilginç güzellik sırları
27 Mart 2018 - 15:14 - Güncelleme: 28 Mart 2018 - 20:08
Ancak, bazen onların güzellik sırları, garip maddeler veya sıra dışı teknikler içerdiklerinden sıradan insanlara oldukça garip gelebiliyor. Sizin için Hollywood ünlülerinin güzellik uğruna yaşadıkları tuhaf ve bağımlı oldukları eğilimleri bir araya getirdik.


Sizin için Hollywood ünlülerinin güzellik uğruna yaşadıkları tuhaf ve bağımlı oldukları eğilimleri bir araya getirdik.


Hollywood'un bağımlısı olduğu güzellik trendleri



 


1 / 11

Altın Yüz Maskesi


Altın Yüz Maskesi

İsrailli model Bar Refaeli, cildini parlak ve sağlıklı tutmak için tercihini 24 ayar altın bir sıvıdan yana kullanıyor. Maske, anti-inflamatuar, akne ve yaşlanma karşıtı olmasıyla biliniyor.



2 / 11

Takma dişler


 Takma dişler

Hollywood gülüşü neredeyse herkes tarafından standart bir gereklilik haline geldi. Her bir dişin ön tarafına tutturulmuş olan bu ince porselen kabukları genellikle dişlerin büyüklüğünü, şeklini, rengini veya konumunu değiştirmek için kullanılıyor.



3 / 11

 




Ünlüler bu kaplamalar yerine daha çok diş implatlarını tercih ediyor. Diş implantları, gülüşünüzü iyileştirmek için daha radikal bir yoldur. İmplant oyulmuş diş kemiği içerisinde titanyumdan ve zirkonyum yapılma vidaların diş kemiğine yerleştirilmesiyle yeni bir diş kökü elde etme amacıyla yapılan bir tedavidir. Kaplamanın aksine, bu durumda, tüm doğal dişlerinizin çekilmesi hayatınızın geri kalanını yapay dişlerle geçirmeye hazır olmalısınız.



4 / 11

Vampir yüz


 Vampir yüz

Hollywood’da son dönemin en popüler gençleştirme uygulamalarından olan ve Kim Kardashian'ın bağımlısı olduğu vampir yüz germe formülünde, doktor kanınızdan trombositler alıyor ve bunları plazmayla bir araya getiriyor. Elde edilen solüsyon cilde enjekte ediliyor ve cildi içeriden yenilenmeye zorluyor. Tromobosit açısından zengin plazma alerji, enfeksiyon ve aşırı hassasiyet riskini ortadan kaldırıyor ve hasarlı cilt bölgeleri için iyileştirici bir faktör olarak hizmet ediyor.


 


5 / 11

Tayland yüz tokatlama tedavisi


Tayland yüz tokatlama tedavisi

Tokatlanmak için 350 dolar verir misiniz? Taylandlı Qipao, iki yıl kadar önce başladığı mesleğinde, sıra dışı bir yöntemle müşterilerini güzel bir yüze kavuşturduğunu iddia ediyor. Qipao'yu diğer güzellik uzmanlarından ayıran en temel özellik, herhangi bir ilaç kullanmadan sadece yüze atılan tokat ile güzelleştirmesi. Taylandlı güzellik uzmanı herkesin cevabını aradığı genç kalmanın sırrını tokatta bulduğunu söylüyor. Qiapo, müşterilerine 4 seans sonunda yüzlerindeki değişimi görecekleri garantisini rahatlıkla verdiklerini ifade ederken, tokat tedavisi 15 dakika sürüyor. İlginç yöntem, bazı ünlü çevrelerde ise oldukça popüler.



6 / 11

Külkedisi ameliyatı


 Külkedisi ameliyatı

Ayak parmaklarını kısaltan, yağ ve Botox enjekte ederek düz ayakları şekillendiren Sindirella ameliyatına başvuran kadın sayısı giderek artıyor. Bu popüler kozmetik prosedür ayakları yeniden şekillendiriyor, böylece kadınlar yüksek topuklu ayakkabılarla kolayca yürüyebilir.



7 / 11

Arı zehiri


 Arı zehiri

Arı zehiri içeren maske, Botoks'un tüm etkilerini iğne kullanmadan gerçekleştirir. Cambridge düşesi Kate Middleton'un da sıklıkla kullandığı bu tedavi şeklinin kırışıklıkları azalttığı belirtiliyor.



8 / 11

Velaterapia


Velaterapia

“Mum kesmesi” olarak da bilinen Velaterapia, ünlü yıldızların vazgeçilmez yöntemlerinden biri. Brezilyalı kadınların keşfettiği Velaterapia’da saçlar tutamlara ayrılıp kıvırılarak bir mum yardımı ile tutam çevresinde gezdirilir. Saçın kırıklarını ve zayıflıklarını tedavi ettiği öne sürülen bu işlem sonrasında saçlar makasla düzeltilir. Yakma işlemi saçları neme aç bir kıvama getirdiği için kesme işleminden sonra saçları yoğun bir şekilde bakım maskeleri ile derinlemesine nem ile tedavi edilir.


 


9 / 11

Salyangoz tedavisi


Salyangoz tedavisi

Fransızlar salyangozları yerken, Hollywood'un ünlüleri onları cildine sürüyor. Ünlü yıldız Katie Holmes cildini pürüzsüz, yumuşak ve parlak tutmak için salyangoz balçık cilt bakım ürünleri kullanıyor. Bu yöntemin hasarlı dokuları onardığı, akneleri temizlediği ve kırışıklıkları giderdiği belirtiliyor.



10 / 11

Kırmızı şarap banyoları


 Kırmızı şarap banyoları

Uzmanlar bir bardak kırmızı şarap içmenin sağlık için faydalı olduğunu söylüyor, ama herkes bu içeceğin cildimize sağlayacağı faydaların farkında değil. Oyuncu Teri Hatcher duş aldığında banyosuna bir kadeh de şarap ekliyor. Bunun cildi yumuşak ve pürüzsüz hale getirdiğine inanılıyor.



11 / 11

Kuş dışkısı maskesi


 Kuş dışkısı maskesi

Victoria ve David Beckham'ın favori tedavisi kuş dışkılarından oluşan bir maskeden oluşuyor. Uygulama yüzyıllardır Japonya’da geyşalar tarafından kullanılmakta. Önceleri kurşun içeren makyaj malzemeleri kullanan geyşalar tarafından bu kurşun içeriğinin ciltte bıraktığı hasarları gidermesi için kullanılmış. Kuş dışkısı ile pirinç lapasının karışımından elde edilen macunun cilde uygulanması ile cildin kendisini onarması amaçlanıyor. Elde edilen maddenin guanin yönünden zengin olduğu tespit edilmiş. Guanin bir amino asit ve vücutta yapım-onarımda önemli bir işlevi var.

YORUMLAR

  • 0 Yorum