İkinci eleme adayı belli oldu

Survivor'da oyun alanında birbirine girdiler!.Survivor All Star'da ilk eleme adayı Özgür Tetik olmuştu. Ogeday ve Yunus Emre yaşadıkları kavgaya dair açıklamalarda bulundu. Dokunulmazlık oyunu dişe diş geçti. İkinci eleme adayı belli oldu. İşte detaylar...

 İkinci eleme adayı belli oldu
15 Nisan 2024 - 08:05 - Güncelleme: 16 Nisan 2024 - 10:22

Survivor All Star'da Ogeday ve Yunus Emre yaşadıkları kavgaya dair açıklamalarda bulundu. Yaman bu haftanın erkek eleme haftası değil Yaman haftası olduğunu ifade etti. Oyun alanında sinirler gerildi. Damla Can ve Nagihan tartıştı. Heyecan dolu yarışmadan öne çıkanlar şu şekilde:

 
Survivor'da oyun alanında birbirine girdiler! İkinci eleme adayı belli oldu - Sayfa 2

'BEN ASLINDA BİR ETKİNİN TEPKİSİYİM'

Yunus Emre, Ogeday ile yaşadığı kavgaya ilişkin, "Bir itirazda bulunuldu. Benim örneğim yine orada verildiği için ben dedim ki verdiğim örnekle bu aynı şey değil. Sen bi sus oradan dedi. Son gerginlike değerlendiriliyor ya bütün olaylar. Ben aslında bu senenin bütün toplamının bir gerginliğini yaşıyorum bir isme karşı. Ben aslında bir etkinin tepkisiyim." dedi.

 
Survivor'da oyun alanında birbirine girdiler! İkinci eleme adayı belli oldu - Sayfa 3

'KENDİMİ KAYBETTİM'

Ogeday da yaşadıklarını anlattı. Ogeday şu ifadeleri kullandı:

Dünkü olayda ben bir başkasına bir şey anlatırken orada Yunus Emre'nin 3. kişi olarak konuya dahil olması, bana bir şeyler söylemesi sonra arkasına kötü bir laf söylemesi, benim fitilimi ateşledi zaten. Karşı karşıya gelince her şey hızlı bir şekilde oldu. Temas ettik birbirimize ama mutlu muyum bu durumdan hiç değilim. Kendimi kaybettim, kontrolümü kaybettim. Bu konuda çok üzgünüm.

Survivor'da oyun alanında birbirine girdiler! İkinci eleme adayı belli oldu - Sayfa 4

'YAMAN HAFTASI İLAN EDİYORUM'

Yaman, dokunulmazlık oyunlarıyla ilgili, "Haftanın ilk dokunulmazlığı oynadık. Erkek haftasıydı, hatta erkek haftası değil Yaman haftası ilan ediyorum bu haftayı. Verdiğimiz ilk dokunulmazlıkta Yaman düelloda. Benim o potaya düşmemem lazım. Artık çok riskli" dedi.

 
Survivor'da oyun alanında birbirine girdiler! İkinci eleme adayı belli oldu - Sayfa 5

OYUN ALANINDA GERİLİM

Nagihan'ın konuşması sonrası Damla sinirlenip 'Bir işe yaramadın ya çenenle işe yara' diyerek tepki gösterdi. Nagihan da bu sözler sonrası daha çok sinirlenerek 'Sakatlığa bile saygısı olmayan insanlarsınız. Bu kadar yıl hep ezdim seni. Bunun yangını çıkıyor sizden. 4 sene ezdim seni. Böcek gibi ezdim" dedi. Damla Can, Nagihan'ı çirkinleşmekle suçladı. İkilinin tartışması bir süre daha devam ettikten sonra son buldu.



 
Survivor'da oyun alanında birbirine girdiler! İkinci eleme adayı belli oldu - Sayfa 6

DOKUNULMAZLIK KIRMIZI TAKIMIN

Dokunulmazlık oyunu dişe diş bir mücadeleye sahne oldu. Kırmızı takım 12-10'luk skorla galip geldi. Takım ödül olarak hamburger ve patates kızartması yedi.



 
Survivor'da oyun alanında birbirine girdiler! İkinci eleme adayı belli oldu - Sayfa 7

İKİNCİ ELEME ADAYI

Mavi takımdan adı en fazla çıkarak ikinci eleme adayı olan yarışmacı Yaman oldu


YORUMLAR

  • 0 Yorum