İktidarın dolarla, muhalefetin kongre ile imtihanı

Dolar tırmanışını sürdürüyor. Herkes soruyor, şimdi ne oldu da Dolar ve Euro ve bu sisteme bağlı dövizler çıldırdı. Gerçek şu ki, Türkiye uluslararası sitemin saldırısı altında. Bu saldırıların daha bir süre devam etmesi bekleniyor. Yönetim ve toplum direniyor.

İktidarın dolarla, muhalefetin kongre ile imtihanı
10 Ağustos 2018 - 10:06
Restleşmeler devam ederken, bir yandan da gerilimin daha fazla artmasını engellemek için dirsek teması korunuyor. Önümüzdeki günlerde Türkiye’den Adalet, İçişleri ve Enerji Bakanlıklarını temsilen bir heyet ABD’ye gidecek. Telefon diplomasisi devam ediyor.

Sistem sadece Türkiye’ye saldırmıyor. İran’a da saldırıyor, Venezuela’ya da. Topyekûn saldırıya geçitler. ABD petrol şirketleri petrol fiyatlarını düşürerek Venezuela gibi geliri petrole bağlı ülkeleri krize sokabiliyor.. ABD Türkiye’de Dolar sopasını kullanıyor, Venezüella ve İran’da petrol sopasını.. Bazı ülkelerde terör sopasını kullanıyor. 

Dünya bugün düne göre daha zor bir eşikte.

CHP’nin derdi başka. Zaten onların Türkiye diye bir meselesi yok. İktidar ne der ya da ne yaparsa tersini söylemeyi ve yapmayı siyaset yapmak sanan bir muhalefet var.

CHP zaten bugün kendi parti içi muhalefeti ile başı belada.

Devamını Oku 

YORUMLAR

  • 0 Yorum