İlginç araştırma: UFO'lar tarafından kaçırılsanız ne olur?

Kaçırıldığını söyleyen kişileri gözlemlediler! İspanya’da yapılan araştırmada uzmanlar, “UFO’lar gerçekten varsa ve bizi kaçırırlarsa ne olur?” sorusunun yanıtını aradı.

İlginç araştırma: UFO'lar tarafından kaçırılsanız ne olur?
17 Aralık 2021 - 21:26 - Güncelleme: 18 Aralık 2021 - 11:09

Dünyanın en büyük gizemlerinden biri olarak dünya dışı canlıların varlığından söz etmek mümkün. Bugüne kadar UFO’lar ile ilgili binlerce araştırma yayınlanırken, varlıklarıyla ilgili halen pek çok tartışma söz konusu.

Bazı insanlar uzaylıların var olduğuna inanırken, bazıları ise tüm güneş sisteminde yalnız olduğumuza inanıyor.

 

“Peki uzaylılar gerçekten varsa ve bizi kaçırırlarsa ne olur?”

Bu sorunun yanıtını İspanya’daki Zaragoza Üniversitesi profesörleri yanıtladı.

Yapılan incelemelerde, uzaylılar tarafından kaçırıldığınıza inanmanın, akıl sağlığınız için gerçekten kaçırılmak kadar etkili olduğu belirlendi.

Binlerce kişi UFO’lar tarafından kaçırıldığını iddia ediyor

Elvis Presley, David Bowie ve Robbie Williams gibi ünlüler UFO hikayelerinde başı çekerken, dünya çapında binlerce insan bir uzaylı tarafından kaçırıldığını iddia ediyor.

Zaragoza Üniversitesi’nde yapılan araştırma, ‘uzaylılar tarafından kaçırılanların’ neredeyse yarısının travma sonrası stres bozukluğu (PTSD) kriterlerini karşıladığını buldu.

Bu oran, insanlar tarafından kaçırılan kişilerdeki orandan biraz daha yüksek.

 

uzay gemisi

Kaçırıldığını söyleyen kişileri gözlemlediler

Araştırmacılar, bulunmaları kolay olmadığı için uzaylılar tarafından kaçırıldığını iddia eden sadece 19 kişinin gözlemlendiğini açıkladı.

Dünya dışı varlıklar tarafından alındığını düşünmeyen 32 kişiyle karşılaştırıldığında, uzaylılar tarafından kaçırıldığını iddia edenlerde travma sonrası stres bozukluğu oranının daha yüksek olduğu saptandı.

Bulgular, insanların “neredeyse hiç yaşanmamış bir şey tarafından travmatize edilebileceğine” dair ilginç kanıtlar sunuyor.

Gökyüzünde garip ışıklar

ufo garip ışıklar

İspanya’daki Zaragoza Üniversitesi’nde çalışmanın yazarları, “İnanılmaz bir deneyimin anılarına verilen duygusal tepki, bir bireyin gerçekten travmatik bir olaya verdiği tepkiye benzer olabilir” dedi.

Uzmanlar, ‘Kaçırılan kişiler PTSD’ye benzer bir duygusal tepki gösterebilirler çünkü anıları doğru ya da yanlış olsun, korkuları gerçektir.’ ifadelerinde bulundu.

Uzaylıların kaçırıldığını bildiren araştırmadaki gönüllülerden beşi gökyüzünde ‘garip’ ışıklar gördüğünü, 15’i ise bir uzay gemisi ve çeşitli UFO yaşam formları gördüğünü öne sürdü.

 

Yarısından fazlasında ‘kaçırılmaları’ nedeniyle, tipik olarak bir ila üç saati kapsayan hafıza kaybı yaşandığını belirtirken, bir kişi hafızasının bir buçuk gün boyunca yerine gelmediğini öne sürdü.

Baba Vanga kehaneti doğru çıktı!

YORUMLAR

  • 0 Yorum