İmamoğlu "İyi Parti'ye geçer mi

Fatih Altaylı'dan dikkat çeken İmamoğlu çıkışı! "İyi Parti’ye geçer mi acaba?" Fatih Altaylı, İmamoğlu'nun iki günlük şehir dışı programı çerçevesinde belediye başkanlığı vekaletini İYİ Partili Akın Gürkan'a vermesini değerlendirdi.

İmamoğlu "İyi Parti'ye geçer mi
15 Haziran 2022 - 18:57 - Güncelleme: 16 Haziran 2022 - 09:53
 

HaberTürk yazarı Fatih Altaylı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun çevresinde CHP’liden çok İyi Partilileri gördüğünü yazdı.

İmamoğlu’nun son kent dışı gezisinde görev vekaletini CHP’li bir Belediye Meclis üyesine değil de, İyi Partili bir Meclis üyesine bırakmasına dikkati çeken Altaylı, İyi Parti’nin anketlerdeki yükselişine işaret ederek şunları kaydetti:

“Bu anketlere bakan İmamoğlu, ‘Masada güçlü olan taraf İyi Parti olacak. Meral Hanım’ın da Cumhurbaşkanı değil Başbakan adayı olduğunu biliyoruz. İyi Parti’ye bir Cumhurbaşkanı adayı lazım’ diyerek İyi Parti’ye geçer mi acaba!

Sonuçta doğma büyüme CHP’li olmadığını, siyasete ilk girdiği yıllarda kısa süren bir ANAP macerası olduğunu, babasının da Ülkücü kökenli bir ANAP sempatizanı olduğunu yani Merkez Sağ siyasete pek de uzak olmadığını kendi açıklamalarından biliyoruz.

Bu yüzden de İyi Parti’ye geçer mi geçmez mi bilmem. Ama aklından geçerse hiç şaşırmam.”

Yazının tamamını okumak için tıklayın.

YORUMLAR

  • 0 Yorum