İnsanlar en çok o ay aldatıyor

Yapılan bir araştırmaya göre, insanlar partnerlerini aldatmak için en çok eylül ayını tercih ediyor.

İnsanlar en çok o ay aldatıyor
01 Ekim 2022 - 08:25

Yeni bir araştırmada, "mutsuz insanların yeni bir başlangıç yapmak istemesi"nden dolayı sonbaharda sadakatsizliğin yüzde 22 oranında arttığı görüldü. Erkekler ve kadınlar bu durumu, yaz ayları boyunca partnerlerine uzun süre maruz kalmalarına ve bunun da partnerlerini daha itici hale getirmesine bağlıyor.

Çalışma, Illicit Encounters adlı bir flört sitesi tarafından 2 bin kişi üzerinde yapıldı. Bu kişilere salgın öncesi ve sonrası flört alışkanlıkları üzerine bir anket sunuldu.

19 yıllık tarihi boyunca Covid-19 döneminde en yoğun yılını yaşayan platform, sadakatsizlik oranında da yaşanan patlayışa şahit oldu. Sonu gelmeyen sokağa çıkma yasaklarının hafiflemesi ve insanların ofise dönmesiyle birlikte, insanların beşte biri iş yerinde aldatma olasılıklarının arttığını itiraf etti.

Şirketin seks ve ilişki uzmanı Jessica Leoni şunları söyledi: "Seks ayı geldi, bu da ilişkilerde bir artış anlamına geliyor. Bu yıl daha da belirgin olacak, çünkü evden çalışma yavaş yavaş sona eriyor ve pek çoğumuz ofise dönüyoruz. İlişkiler geleneksel olarak her zaman ocak ayında zirve yapmıştır, ancak Yeni Yıl aldatmaları hala çok yüksek olsa da, sonbahar artık zina için en yoğun zaman haline geldi. Birçoğumuz güneşte iki hafta geçirdikten sonra partnerimizden bıkıyoruz ve yeni biriyle eğlenmeye kararlı bir şekilde işe dönüyoruz. Pandemi, çoğumuzun anı yaşamasına ve işler yolunda gitmiyorsa hayatlarımızı değiştirmemize neden oldu."

YORUMLAR

  • 0 Yorum