İnsanlar ile Uzaylıların Değiş Tokuş Edildiği Söylenen Akıl Almaz Deney

SERPO Projesi, aynı zamanda içerideki kişiler tarafından "Kristal Şövalye Projesi" olarak da bilinmekteydi. Proje, Savunma İstihbarat Birliği (DIA), Hava Kuvvetleri, CIA ve NASA tarafından planlanmış ve finanse edilmişti.

İnsanlar ile Uzaylıların Değiş Tokuş Edildiği Söylenen Akıl Almaz Deney
23 Ocak 2021 - 12:47

Uzaylıların varlığı, bizim için daima büyük bir merak konusu olmuştur.Hatta pek çok "gizli" proje söylentiler arasındaydı. Bunlardan en merak edileni ise meşhur Serpo Projesi olmuştu.

Her şey 1947 yılında Roswell kasabasına UFO düşmesi ile başlıyor.Düşen UFO'dan bir uzaylı yakalayan askerler, bu uzaylıyı sorguya çeker ve onlarla ne kadar iyi bir etkileşim kurulduğunu görürler.

Bunun üzerine Amerikan Hükümeti çok farklı ve iddialı bir değişim programı başlatmaya karar veriyor.Bu programda birkaç yıllığına insanlar ile uzaylılar yer değiştiriyor.

Kristal Şövalye Projesi olarak da bilinen Serpo Projesinde, söylenenlere göre 70'li yılların sonlarında 12 kişilik ABD askeri, dünya dışı bir gezegeni ziyaret etmek amacıyla gönderiliyor.Bu bir değişim programıydı ve gönderilen askerler, 10 yıl boyunca orada kalacaktı.

DIA, CIA, NASA ve Amerikan Hava Kuvvetleri tarafından düzenlenen projede, uzaylıların üstün teknolojisi sayesinde bu 10 kişi adeta onların yanına ışınlanıyor.Gönderilen 12 askerden 11'i erkek ve 1'i kadındır, fakat kadın askerin hamile olduğu ortaya çıktığı için yalnızca 11 asker gönderilmiştir.

Zeta Reticuli yıldız sistemine ait bir gezegen olan Serpo'ya giden askerlere karşılık olarak, 1 uzaylı dünyaya gelir ve 10 yıl sürecek olan süreç başlar.Değişim programının sonunda dünyaya yalnızca 8 asker geri döner ve diğerlerine ne olduğunu bilinmemektedir. Bunun yanı sıra söz konusu deneyde yer alan tüm askerler, bugün hayatta değildir.

Serpo Projesi yalnızca bir söylenti mi yoksa gerçek mi bilinmese de, dikkatleri üzerine toplamayı başarıyor.Bu proje hakkındaki bilgiler ise sır gibi saklanıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum