İnternet Üzerinden Satış Yapmak Artık Daha Konforlu!

Son dönemlerde satış noktaları farklılaşmaya devam ediyor. İnsanlar artık günlük ihtiyaçları da dahil olmak üzere ihtiyaç duydukları her şeyi dijital pazarlama alanları üzerinden yapıyorlar. Bu yüzden firmalar, markalar ve işletmeler de pazarlama işlemlerini dijital pazarlama alanlarına taşımayı sürdürüyorlar. Dijital pazarlama her ne kadar kolay gibi görünse de birden fazla alanda ve ağda aktif olmak gerektiğinden bazı zorlukları da beraberinde getiriyor. Bu aşamada sistemli bir şekilde hareket etmek de kimi zaman çok zor oluyor. Bunun için de sizlere destek olabilecek en iyi adreslerden biri Dopigo.

İnternet Üzerinden Satış Yapmak Artık Daha Konforlu!
03 Kasım 2021 - 20:07
Dopigo kurulduğu zaman dilimi içerisinde geçmişten gelen bir e-ticaret tecrübesine sahip bir isim. Bu yüzden sizlere sunduğu hizmetlerde hem tecrübesini hem de gelişimini bir arada tutuyor. Her daim daha iyisini var etme arzusuyla ilerlediğinden de emin olabiliyorsunuz. İnternet içerisinde satış yapmak istediğiniz zaman tüm operasyon sürecinin doğru şekilde yönlendirilmesine yardımcı olan Dopigo, sizlere yönetim konusunda aradığınız kolaylıkları sunuyor.
pazaryeri entegrasyonları  ile gerekli olan ve satışlarınızda daha başarılı olmanıza yardımcı olacak olan tüm operasyonları tek panelden yürütmenize yardımcı oluyor. Bu aşamada da her noktada başarıya ulaşmanız da mümkün olabiliyor. Siz satışlarınızı yaparken Dopigo platformunun sizin yerinize iş yükünüzü aldığını da görebiliyorsunuz. Çünkü Dopigo satış işlemlerinin tek noktadan kontrol edilmesinde birçok kolaylık barındırıyor.
Satışlarınızı Tek Panelden Takip Edin!
Dopigo sayesinde işlemleri tek panelden yönetmek çok daha kolay oluyor. Bakıldığı zaman internet üzerinden yapılması gereken tüm işlemleri tek ekran üzerinde toplayabiliyorsunuz. Satışlar içerisinde oluşturulan siparişleri tek ekranda rahatlıkla görebiliyorsunuz. Aynı zamanda da satışlarınız içerisinde her adreste bulunan stok durumlarını da Dopigo ile takip etmeniz kolaylaşıyor. Bu sayede herhangi bir eksiklik durumuyla da karşı karşıya kalmak zorunda kalmıyorsunuz. Satışlarınız içerisinde bir duraksama yaşanmıyor. Sürekli olarak takip yapabiliyor olmanız, müdahaleleri de hızlandırmaya yetiyor.
E-fatura oluşturma işlemlerinde de sizlere yardımcı olan Dopigo kargo kampanya kodlarınızı da tek ekranda yazdırmanıza yardımcı oluyor. Bu kısımda sunduğu dizayn ve sistem de sizleri aradığınız başarı kriterleriyle bir araya getiriyor. Bulundurduğu tüm avantajlardan en iyi şekilde yararlanabiliyorsunuz. Hizmetler içerisinde gerekli olan gelir gider durumlarını da kontrol etmeniz çok daha kolay hale geliyor. Böylece dijital pazarlama alanında olduğunuz yeri de çok net bir biçimde anlayabiliyor, istediğiniz başarı seviyesine de hızlı bir biçimde ulaşabiliyorsunuz.
İş Yükünüzü Dopigo Alsın!
Hizmetleriyle beraber sizden tüm iş yükünü alan Dopigo, size sadece satış yapma kısmını bırakıyor. Arka planda kalan tüm operasyonlarda kaliteli bir hizmet aldığınızdan da emin olabiliyorsunuz. Dopigo yönetim aşamasında sizleri profesyonellikle buluşturuyor. Tek bir kanal üzerinden takiplerin yapılabiliyor olması, sektörünüz içerisinde istediğiniz noktada olmanızı da kolaylaştırıyor. Yani çok daha yüksek performansların var edilmesi mümkün olabiliyor.
Bilindiği üzere dijital pazarlama alanları bir hayli geniş. Şu anda ürün ve hizmet alım aşamasında birçok ortak alan kullanılıyor. Bu yüzden de kendi satışlarınızı yaparken bu noktalardaki durumunuzu kontrol etmek de çoğunlukla zorlaşabiliyor. Her birine aynı anda dönüş sağlamak, aynı potansiyelde hizmet vermek zor olabiliyor. Tam da bu noktada Dopigo sizlere sistem düzeni sağlıyor. Tüm adımları ve işlemleri tek panelden takip edebiliyor olmanın avantajlarını kullanabiliyorsunuz.
Dopigo Avantajlarıyla Satışlarınızda Sistemli Olun!
Satış aşamalarında her alan hakkında doğru adımları da atmanız mümkün olabiliyor. Tek panel sistemi üzerinde her adres için de farklı bir düzenleme kullanabiliyorsunuz. Bu sayede de fiyatlandırmaları trendyol komisyon oranları  için uygun olarak satışa sunmanız da mümkün hale gelebiliyor. Satış, satış sonrası hizmetler, ürünün takibi gibi birçok konuda büyük bir konfor olan Dopigo, sizleri uzman destek ekibiyle de karşılıyor. Gerekli olduğu her an için destek ekibinden yardım alarak siz de beklenilen memnuniyet standartlarına ulaşabiliyorsunuz. Dopigo son dönemlerin en sevilen ve konfor sağlayan veren platformlardan biri. Yeni nesil pazarlama sistemlerini sizin için çok daha kolay bir hale dönüştürüyor.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum